back to top

Do kraja travnja 2024. Ovan, Bik i Strijelac doživjet će zapanjujuće preokrete sreće i napuniti džepove

do kraja travnja 2024. ovan, bik i strijelac doživjet će zapanjujuće preokrete sreće i napuniti džepove

U drugoj polovici mjeseca, točnije 20. travnja, velikodušni Jupiter pridružuje se disruptivnom Uranu u Biku koji voli luksuz. Ovaj izvanredni nebeski događaj donijet će zapanjujuće preokrete sudbine za nekoliko znakova zodijaka, bez obzira na njihov posao ili status prihoda.

Doznajte tko će se u drugoj polovici travnja osjećati poput feniksa iz pepela. Bit će to vrtlog prekrasnih iznenađenja za ove sretne znakove.

Ovan: Početak dugoročnih ulaganja

Uran je uzrokovao da mnogi Ovnovi dožive izmjenična razdoblja gozbe i gladi. To će se promijeniti tijekom druge polovice travnja, kada se ovaj nepredvidivi planet pridruži raskošnom Jupiteru u njegovoj 2. kući zarade.

Kada se to dogodi, bogatstvo stiže iz potpuno neočekivanog izvora. Srećom, Ovan brzo prihvaća svoje karte i koristi ovaj neočekivani dobitak za dugoročna ulaganja koja mu daju veću mjeru slobode.

Bik: Obnova na svim poljima

Bik je strpljivo čekao svoj red. Njegova sposobnost uživanja u hedonizmu će se isplatiti. Sredstva za zadovoljenje njihovih hirova pristizat će u ogromnim količinama, što će ovom horoskopu omogućiti kupnju nekretnine, odlazak na neku egzotičnu destinaciju ili konačno nabavu novog automobila.

Moguće je i ulaganje u preobrazbu od glave do pete, čime se naglašava prirodna ljepota ovog znaka.

Vaga: Gotovo s dugovima

Konjunkcija Jupitera i Urana može osloboditi Vagu značajnih dugova jer se događa u njihovoj 8. kući zajedničkih resursa. Otplata kredita, veliko nasljedstvo ili dobitak na lutriji neki su od načina na koje ovaj horoskop može postići financijsku neovisnost.

Otplata duga po kartici ublažit će tjeskobu ovog znaka, dopuštajući mu da u potpunosti uživa u finijim stvarima u životu. Turbulentna veza će se stabilizirati kada se Vaga vrati u financijsku ravnotežu.

Strijelac: Velike nagrade za rad

Jupiter završava obilazak Strijelčeve 6. kuće rada i služenja. Kada se 20. travnja pridruži Uranu, moguće su velike poslovne nagrade. Nisko plaćeni Strijelci mogu dobiti veliku povišicu.

Izvršni direktor koji odlazi može imenovati ovaj horoskopski znak kao svog nasljednika. Još bolje, posao iz snova koji uključuje luksuzna putovanja mogao bi pasti pred noge Strijelca.

Na zdravlje ovog znaka dobro će utjecati i naglo poboljšana situacija na poslu, pa će nestati i neki kronični bolovi uzrokovani stresom.

Izvor: Espreso.co.rs

Rakovima, Vagama i Strijelcima svibanj 2024. donosi veliko bogatstvo – doslovno će se kupati u novcu


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima