back to top

Đoković o komentaru Medvedeva – Sportska centrala

Najbolji tenisač svih vremena Novak Đoković nalazi se u Rimu gdje je sudjelovao na prestižnom “Ryder Cupu” u sklopu All-Star meča.

U njegovom timu igrali su i Gareth Bale, Leonardo Fioravanti, Gareth Hilbert i Kip Poppert, koji su pobijedili, a srpski teniser je nakon toga govorio za “Sky Sports”.

– Grand Slam sezona je gotova, ali imamo još nekoliko mjeseci do kraja sezone. Igrat ću Bercy, jedan od turnira iz serije 1000. Stvarno važan na ATP touru. Zatim Finalni turnir u Italiji, pa Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U play-offu smo, u četvrtfinalu, pa se nadam da ćemo se dočepati trofejarekao je Đoković.

Prije nekoliko tjedana Đoković je osvojio US Open, a u finalu prestižnog turnira pobijedio je Danila Medvedeva. Rus je potom nakon dvoboja imao zanimljive komentare.

Želim pitati Novaka, što još radiš ovdje? Kada planirate malo usporiti?upitao je tenisač u šali, a tih komentara ruskog tenisača sada su se u Rimu podsjetili Đokovića.

– Nemam odgovor na toUz osmijeh je rekao Đoković i dodao:

Očito je bilo povijesno, ispunjavajuće. Nevjerojatno uzbuđenje za osvajanje 24. Grand Slama. Grand Slam turniri i tjedni prvog mjesta uvijek su bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam veći dio svoje karijere proveo bez ozljeda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i puno uložio kako bih ovu razinu mogao održati što više godina. Znao sam da ću, ako se to dogodi, ako budem imao dugu karijeru, moći osvajati Grand Slamove. Još uvijek napredujem sa 36 godina, mislim da godine ne utječu puno na mene, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na Grand Slamovima, pogotovo jer su to moji najveći ciljevi i prioritetijasan je Novak.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima