back to top

Đoković: Poruka koju šaljem ostalim igračima je da još mogu odigrati pet setova

Novak Đoković je u trećem kolu US Opena slavio protiv sunarodnjaka Laszla Djerea nakon preokreta sa 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3.

Nakon utakmice iznio je svoje dojmove:

– Igrao sam dva različita meča u jednom praktički, rezultat u trećem i četvrtom setu nije pravedan, mislim da je bilo puno tijesnije. Nikada ga nisam vidio ovako kako igra, izuzetno je dobro osjećao loptu, bio je taktički dobro pripremljen. Dobro je otvorio utakmicu, ugodnije se osjećao na početku. Iskreno, prva dva seta sam morao odigrati na višoj razini. Rekao sam mu na mreži da tako nastavi, jer ako nastavi ovako igrati, napredovat će samo gore na listi. Sjajan momak, trudi se i sada je pokazao da zaslužuje što bolju poziciju na ATP listi, rekao je Novak i dodao:

-Možda sam kad sam dobio treći set rekao sam sebi da sam se psihički vratio, da sam to imao. Borio se, bio je smiren, nije pokazivao previše emocija, podigao sam igru ​​i dobro servirao kad je trebalo. Pogotovo u petom, gdje je ostao samo jedan break, a imao je break priliku za povratak u meč.

Đoković je drugi put u karijeri na betonu uspio “okrenuti” 0:2.

– Poruka koju šaljem ostalim igračima je da još mogu odigrati pet setova, vratiti se od 0:2 i poslati jaku poruku suparniku. Iako, iskreno, nisam želio biti u ovoj situaciji. Nadam se da ću se vratiti na pravi put u sljedećem meču, – istaknuo je Novak.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima