back to top

“Došao si da gledaš i slušaš, a ne da pipaš”: Evo šta je Teodora poručila nepristojnim fanovima

Teodora Džehverović podržala je svog kolegu Stefana Đurića Rastu kada se pojavila na premijeri njegovog autobiografskog filma “3211”.

Pjevačica kaže da jedva čeka da pogleda njegovo ostvarenje, a otkrila je i da joj je reper priznao da ima tremu.

– Mi smo sada baš popričali sa njim, ja sam mu čestitala i poželjela sreću u ovom projektu. Rekao mi je da je imao tremu kada jer sve ovo radio. On je poznat po tome da prvi radi mnoge stvari. Tako je i ovdje dokazao sebe – počela je Teodora i dodala da bi i sama voljela da snimi film.

– Voljela bih da snimim film. Možda da glumim u nekoj seriji. Ne mora da bude moj film. To bi bila neka drama.

Novinari su je pitali da li bi se pored nje u tom projektu našao i neki zgodni košarkaš.

– Ne znam baš da li bi košarkaš pristao da glumi, ali sigurno bi bio neki dobar frajer – kaže kroz smijeh.

Džehva priznaje i da voli da ide u kino, a otkrila nam je i šta voli da gleda.

– Obožavam da idem u kino, ali gledam u posljednje vrijeme da biram komedije, veselije, zato što mi drugačije utiče na psihu. Zbog svog posla se trudim da idem da gledam nešto što je malo pozitivnije.

Posljednjih dana ona je glavna tema na Tviteru zbog svojih reakcija na nastupima.

– Kako više da reagujem? Svakodnevno nailazim na svakakve stvari kada sam ja u pitanju. Stvarno bi bilo bezveze da ja na to nisam oguglala. Nemam Tviter, nemam pojma šta se tamo dešava. Mnoge stvari se trudim da ne čitam. Na kraju krajeva, neka svako radi šta hoće, neka piše šta hoće. To sam što sam, ili me volite ili me mrzite. Nemam osjećaj da treba da se dokazujem bilo kome – kaže Džehva i otkriva kako se nosi s nepristojnim muškarcima na nastupima.

– Bilo je to što me je dodirnuo jedan mladić. Došao je tu da gleda i sluša, a ne da pipa. I to je bio jedini razlog. Moje je da ja radim šta želim, ali on nema pravo da mene dodiruje i tako dalje. Ja nisam došla zbog toga. Šta je moj performans i kako on izgleda je isključivo moja stvar. Neka dolaze ili ne dolaze – kaže Teodora

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima