back to top

DOSTAVLJAČ (37) U PRODAVNICI DIRAO UČENICU (14) PO STRAŽNJICI! SNIMLJEN JE

dostavljač (37) u prodavnici dirao učenicu (14) po stražnjici! snimljen je

Dostavljač je oko 7:14 u trgovini u kojoj je obavljao dostavu mliječnih proizvoda, prilikom prolaska kraj djevojčice koja se nalazila kod police s čokoladicama i u društvu svoje maloljetne prijateljice, dirao djevojčicu preko odjeće po stražnjici, stoji u optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici.

Kada je djevojčica došla do blagajne kako bi platila slatkiše, dostavljač je, iako je mogao izaći drugim putem, prošao pored 14-godišnjakinje i tom prilikom je uhvatio za bokove i opet dirao rukom po stražnjici.

Nakon što je djevojčica s prijateljicom izašla iz trgovine, dostavljač im se obratio i rekao da uđu u njegov kamion. Djevojčica mu je odgovorila da to neće učiniti, a nakon toga je otrčala od dostavljača. Svojim roditeljima je ispričala što je bilo pa je 37-godišnjak brzo lociran.

Velikogoričko Općinsko državno odvjetništvo navodi da je dostavljač počinio krivično djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta – spolnom zlouporabom djeteta mlađeg od 15 godina. Sudu u Velikoj Gorici je odvjetništvo predložilo da dostavljaču produlji mjere opreza po osnovi postojanja opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Dostavljač sve poriče

Dostavljač je sve negirao i ispričao da je u spomenutu trgovinu dovozi robu dva puta sedmično i da je prostor vrlo uzak pa u vrijeme kada dostavlja, u dućanu bude dosta djece koja neposredno prije toga dođu busom.

On tvrdi ako ljudi čekaju u redu i ako on prolazi uz blagajnu, da ih često zna rukom pomaknuti kako bi mogao proći. Ispričao je da se to osobito odnosi na djecu pa naveo da “djeca često ne čuju kada ih zamoli da se pomaknu”.

-Tako je bilo i toga dana. Nisam nikoga dirao po stražnjici, već po leđima. I ne, nisam nikoga zvao da dođe u kamion”, ispričao je dostavljač.

No, postoje snimke nadzornih kamera u trgovini. Na njima se vidi kako je 37-godišnjak u više navrata prolazi kraj djevojčice, hvata ju za struk i stražnjicu iako je mogao proći drugim putem kroz prodavnicu.

The post DOSTAVLJAČ (37) U PRODAVNICI DIRAO UČENICU (14) PO STRAŽNJICI! SNIMLJEN JE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima