back to top

Doznajte svoj osobni broj za 2024. i koje vam važne životne lekcije donosi

doznajte svoj osobni broj za 2024. i koje vam važne životne lekcije donosi

Ako se pitate koji je vaš broj dodijeljen za narednu godinu i koje lekcije nosi, mi imamo odgovor. Za početak je potrebno izračunati broj 2024 koji zatim treba dodati svom osobnom broju, datumu rođenja. Broj 2024 je 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8).

Zatim izračunajte svoj broj, primjerice ako ste rođeni 16.08.1977. Prvo zbrojite znamenke dana i mjeseca (1 + 6 + 8 = 15). Zatim svedite taj broj na jednoznamenkaste brojeve (1 + 5 = 6).

Nakon toga, po istom sustavu, godinu rođenja svesti na jednoznamenkasti broj (1+ 9 + 7 + 7 = 22, tj. 2 + 2 = 4). Zatim zbrajajte i zbrajajte ove brojeve dok ponovno ne dobijete jednoznamenkasti broj. Dakle: 8 + 6 + 4 = 18, tj. 1 + 8 = 9.

Tvoj broj je 9!

Što vam govori ove godine? Numerologija ima odgovore.

Godina u broju 1

Pred vama su mnoge promjene, a da biste iskoristili njihov potencijal, morate pospremiti ormar. I fizički i na osobnoj razini. Vrijeme je da pronađete novu perspektivu iz koje ćete pristupiti situacijama.

Prihvatite ovu godinu kao što prihvaćate proljeće. Uronite u nove izazove puni pozitivne energije i želje za putovanjima u inozemstvo.

Godina pod brojem 2

Ovaj broj donosi novu energiju u vaš život. Čini se da ćete manje preuzimati inicijativu i oslanjati se na suradnju uz diplomatski pristup.

To je dobar stav, ali imajte na umu da ćete njegove plodove ubrati tek nakon što se odreknete nekih dijelova sebe koji su vam zaista važni. Razmislite o tome što želite žrtvovati i zašto.

Godina pod brojem 3

Vi ste sretnici koji vladaju 2024. godinom. Možda su vašim životom dominirali zahtjevi i želje drugih, ali ovo je vrijeme isključivo za vas. To ne znači da više nećete imati dosadnih obaveza, ali nemojte si dopustiti da svijet gledate očima i potrebama drugih.

Poslušajte savjete onih koji vas vole i cijene i iskoristite ovo razdoblje da oslobodite svoju maštu. Jer inspiracije vam sigurno neće nedostajati.

Godina pod brojem 4

Ovo je godina postavljanja temelja na kojima će se graditi vaša budućnost. Papirologiju i obveze treba rješavati pažljivo i detaljno. Nemojte si dopustiti pogreške.

Obratite se svojoj obitelji i ne dopustite da vas itko podcjenjuje. Oni koji jesu uvidjet će svoju grešku. Uz ključnu brojku 4, ove godine uz vas se vežu dvije riječi: pažljivo planiranje.

Godina pod brojem 5

Ulazite u razdoblje u kojem su promjene nužne za napredak. Otvorit će se prilike za nova putovanja, poznanstva, poslove. To će samo rasplamsati vašu želju za novim avanturama.

Prigrlite slobodu koju vam ove godine nudi broj. To ne znači da svako iskustvo mora biti jedinstveno, ali pokušajte dopustiti što više slobode.

Godina pod brojem 6

Osjećat ćete se izuzetno odgovorno prema obiteljskim i poslovnim ulogama. Važno je upamtiti da ove godine ništa nećete postići ako zatvorite sebe i svoj dom i ne iskoristite društvene veze.

U obiteljskim odnosima dopustite sebi otkriti istinu i poslužite kao primjer onima koji ne znaju vidjeti stvarnost ili onima koji ne znaju verbalizirati svoje osjećaje. Pristupite mirno svakome koga sretnete i ne dopustite da vas itko izbaci iz takta.

Godina pod brojem 7

Smiješi vam se godina odmora. Nakon svih izazova tekuće godine, svakako zaslužujete priliku za oporavak tijela i duha. Neka se netko drugi pobrine za stvari koje ste do sada prvenstveno radili vi, jer ove godine vi to možete. Važno je odvojiti vrijeme za sebe, meditaciju i posvećenost svom unutarnjem biću.

Ako se osjećate usamljeno ili mislite da gubite snagu za ostvarenje nekih planova, znajte da to stanje neće potrajati. Prijatelji bi mogli pomisliti da nemate vremena za njih. Moguće je da će se upravo to dogoditi, ali svima nam je ponekad potrebna promjena da bismo rasli.

Godina pod brojem 8

Financije će biti prioritetna tema. Jasno je da prvo treba ulagati u nove koncepte, ali razmislite koliko i zašto. Obavezno nekoliko puta provjerite plan ulaganja ili čak odustanite od nekog iznosa ili izbora.

Kako je ovo vaše vrijeme žetve, a vi ste posijali sjeme koje je dalo bogate plodove, znajte da vas čeka nagrada za proteklih sedam godina. Potražite savjet iskusnijih, a ako vam se ukaže prilika vezana uz nekretnine – zgrabite je.

Godina pod brojem 9

Zatvarate devetogodišnji ciklus. Zakoračite u novo odmaknuvši se od svega što vas guši, čini nesretnom ili vam jednostavno ne odgovara. Prerasli ste mnoge situacije i ljude i ne trebate biti ničija žrtva, a pogotovo ne vi sami. Također ne razmišljajte o onima kojima je potrebna vaša sloboda.

Ovo je proces zatvaranja i otvaranja poglavlja i odluke da budete autor vlastite priče. Važno je popuniti rupe koje još imate i udahnuti svjež zrak.

Izvor: Sensa

Kineski horoskop za 2024.: Tko će biti uspješan u poslu, a kome će nova ljubav promijeniti pogled na život?


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima