back to top

Dragana pokušala da sakrije s kim se viđa poslije razvoda od Tonija: Zbog njega je stigla u Beograd

Folk zvijezda Dragana Mirković jučer se prvi put, poslije priča o razvodu, pojavila u Beogradu povodom Sabora narodne muzike. Međutim, to nije bio jedini razlog zbog koga je Gaga stigla u Srbiju.

Kako Scandal piše, sastanak Dragane Mirković sa poznatim glumcima, također je bio jedan od razloga njenog dolaska. Naime, folk diva se sastala sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem poslije predstave “Laž”, koju je sinoć pratila iz publike. A, razlog za njihov sastanak je saradnja koju će uskoro ostvariti, a tiče se filma “Južni vetar 3”.

Oni su poslije predstave u Beogradskom dramskom pozorištu razgovarali dva i po sata, a tema njihovog razgovora bio je nastavak snimanja jednog od najgledanijih filmova.

Kako izvor Scandala! prenosi, nastavak popularnog filma i serije snimat će se u pjevačicinom dvorcu Ebenfurt. Osim toga, Mirkovićeva im je ponudila svu pomoć i podršku, kako finansijsku, tako i što se tiče svega ostalog, pošto je poznato da pjevačica ima veliki broj prijatelja među uticajnim ljudima u austriskoj prestonici.

dragana pokušala da sakrije s kim se viđa poslije razvoda od tonija: zbog njega je stigla u beograd
Dragana pokušala da sakrije s kim se viđa poslije razvoda od Tonija: Zbog njega je stigla u Beograd

Ovo nije prvi sastanak Dragane Mirković i popularnih glumaca, jer su oni pre izvjesnog vremena posjetili upravo njen dvorac, u kome ih je ona ugostila sa članovima svoje porodice.

Kako se navodi, film će nositi naslov “Južni vetar 3: Gas geben”, što u prijevodu sa njemačkog jezika znači “dati gas” ili žargonski “ide gas”, a jedna od lokacija snimanja biće i zamak i imanje popularne pjevačice.

Autori ove priče Miloš Avramović, producentkinja Tatjani Žeželj Gojković, Miloša Biković i Miodrag Radonjić i ranije su imali Draganinu podršku, a ovo što je za njih sada učinila, i to bez ikakve nadoknade, veoma im znači.

Kako se šuška, moguće je da će u trećem dijelu popularnog filma epizodna uloga pripasti i pjevačicinom sinu Marku Bijeliću, što bi, nesumnjivo, izazvalo veliko oduševljenje među mlađim pripadnicama ljepšeg pola.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima