back to top

DRAMA U BEOGRADU: Ana Nikolić lupala Rasti na vrata?! 

Pjevačica Ana Nikolić ne prestaje da ofira bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i objavljuje privatne poruke svađa koje su imali, a jedna se navodno desila ispred njegovog stana na Vračaru!

Pjevačica je, navodno, otišla taksijem do reperove zgrade jer joj nije odgovarao na pozive i poruke, a kako nije htio ni da je pusti u ulaz, počela je da viče i budi komšije.

– Ana je ranije Rasti tokom svađa uništavala i grebala automobile od 100.000 eura, tako da za nju nije ništa to da ode ispred zgrade i pravi haos. Uredno je zvonila na vrata, prvo je htjela da uđe tiho, a komšije je probudila muzika iz taksija pošto je vozaču tražila da pojača muziku. Počela je da lupa i doziva Stefana, ali on nije htio ni da proviri, tek se poslije pojavio – priča sagovornik i otkriva da je Đurić u jednom trenutku izašao na terasu i kratko dobacio bivšoj.

– Rasta je te večeri samo u jednom trenutku izašao jer je stan visoko u prizemlju. Ani je tad dobacio: “Zovem policiju, ne pada mi na pamet da ovdje komšiluk sluša skandale. Kratko mu je nešto odgovorila, ali se nije čulo i onda kad je vidjela da se svjetla pale i da se stanari zgrade bude i gledaju kroz prozor, stavila je naočale i pobjegla taksijem – ispričao je izvor.

Komšije po kraju pričaju da to nije bio jedini put da je Ana pravila skandale ispred Rastinog stana, kao i da je on jedno vrijeme prestao svima da se javlja.

– Nije to bio prvi put da je Ana došla i vikala. To se i ranije dešavalo, ali ne ovako intenzivno. Rastu sve komšije znaju, ali su se iznenadile kad je jednog dana prestao svima da se javlja. Prođe s djetetom kao furija i digne nos, pa niko nije znao šta se dešava. Poslije su svi vidjeli naslove u medijima i tako saznali da je haos između njega i Ane – priča izvor.

– Ko zna što se oni prepucavaju! Istina je da se nekad super slažu, a ponekad ne mogu očima da se gledaju i onda je Ani najlakše da tako piše po društvenim mrežama.

DRAMA U BEOGRADU: Ana Nikolić lupala Rasti na vrata?!  Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima