back to top

Dugo je ovo čekala! Dadu Mešaljić savladale emocije na svadbi

Nakon što je nedavno proslavila kćerkici Merjem prvi rođendan, Dada Mešaljić ima još jedan razlog za slavlje.

Naime, pjevačica je udala najbolju drugaricu Sabinu Mašić, a fotografije s njenog vjenčanja podijelila je putem svog Instagram profila.

Dada nije mogla da sakrije emocije i uzbuđenje zbog udaje svoje najdraže, pa je u nekoliko storija podijelila fotografije sa vjenčanja uz emotikone srca.

Kako saznajemo, Dada je svojoj drugarici bila kuma na vjenčanju, a na svadbi je dominirala u nježno plavoj haljini s rukavima od tila.

dugo je ovo čekala! dadu mešaljić savladale emocije na svadbi

Mnogobrojni pratioci udijelili su joj komplimente za odabir toalete, ali i čestitali na prvom kumstvu u životu.

– Svaki dan kada si zdrav i kada su zdravi ljudi koje voliš to je tvoj najbolji dan– napisala je nedavno pjevačica na Instagramu.

Podsjetimo, privatni život nakon prevare partnera u trudnoći, Dada je nedavno riješila da pretoči u stihove, te ne čudi što prvijenac pod nazivom „Neudate“ osvaja već na prvo slušanje.

Po svemu sudeći ni Mešaljić nije vjerovala u nevjerovatan uspjeh svoje balade, te je ogolila dušu i poslala važnu lekciju koju je i sama naučila za veoma kratko vrijeme.

– Dragi moji, kada god pomislite da ne može gore i da je kraj svijeta, neka vam ja bar malo padnem na pamet…Prije nešto malo više od godinu dana meni je svijet stao i mislila sam da ne može gore. Međutim, evo danas, za relativno kratko vrijeme, ja vam predstavljam svoj prvijenac. U životu trebamo biti zahvalni i na dobrom i na lošem, jer sve nas to čini osobama koje smo danas. Nikada nije najgore i uvijek postoji izlaz. Rekla sam da ću vam od sad pričati kroz pjesme i evo, nadam se da ćete uživati. Hvala vam za svu podršku i ljubav, mržnju i neljudskost, humor i šalu, jer sve je to sastavni do života- rekla je mlada pjevačica.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima