back to top

EMINA JAHOVIĆ IMA NOVU LJUBAV? Pjevačica se odala jenom rečenicom, svi govore o tajnoj poruci

Pjevačica Emina Jahović (41) život sa sinovima nastavila u Turskoj nakon razvoda od poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala, a par je tokom godina ljubavi dobio dva sina, Jamana i Javuza.

Mnogi posljednjih mjeseci pjevuše njenu pjesmu “Dodirni me”, a ona veliku pažnju privlači i izgledom. Jahovićeva je oduvijek izgledala vitko i mladoliko. Ipak, posljednjih mjeseci po kuloarima kruže priče da ni ona nije ostala imuna na čari estetske hirurgije, pa je, navodno, imala nešto od zahvata na licu. Bilo da su na pojedinim fotografijama u pitanju fileri, ili pak filteri nastali obradom fotografija, pjevačici se ne može osporiti da izgleda sveže i mladoliko početkom pete decenije.

Emina je posljednje objavila serijal fotografija u jednodijelnom kupaćem kostimu, gdje se nostalgično oprašta od leta. Njoj nije strano ni da objavi fotografije bez šminke, a tako je bilo i ovog puta. Ona je vezala kosu, a lice sakrila iza velikih mačkastih naočari za sunce. Od nakita je ponijela minđuše, kao i red ljetnih ogrlica, dok je pozirala za selfije u kupaćem. Dekolte je bio u pravom planu, mada Emina inače ima manekensku liniju pa na njenim fotografijama to uvijek izgleda umjereno. Ona se na fotografijama široko osmjehivala i slala poljupce.

– Ljeto je gotovo, ptičice, ali letu u našim srcima nikad kraja. Kada se fokusiramo na zahvalnost, plima razočarenja odlazi i dolazi plima ljubavi – napisala je ona uz objavu.

Fotografije su u trenu dobile blizu 10.000 sviđanja, a salve pohvala nizale su se lijepoj Emini na raznim jezicima.

– Slatkiš!

– Da li bi bila moja ljubav?

– Ona je prava ljepotica.

– Nevjerovatna, kao i uvijek.

– Žena anđeoske ljepote!

– Zgodnica!

Emina je više puta dodala da smatra da žene treba da vode računa o sebi, kao i da njoj nije neophodna vaga da bi znala ukoliko dobije koje kilo više.

– Ja imam pantalone iz perioda kada sam imala 22 godine i znam da u te pantalone moram da uđem. Čim mi malo one zategnu, znam da moram da se vratim na prethodnu kilažu – objasnila je ona u jednoj televizijskoj emisiji.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima