back to top

Folkerka sa “najvećim poprsjem” ima dvorac u Njemačkoj vrijedan 10 miliona eura

Pjevačica Jana Todorović i njen suprug Ivan pored vile u Jajincima i dvorca u Njemačkoj, u svom vlasništvu posjeduju tri stana u Beogradu, kuću u Španiji, ali i nekretnine po Hrvatskoj i Americi.
Jana Todorović od rijetkih je pjevačica koje imaju sve što požele, a to ne ističu javno, niti se hvale svojim bogatstvom. Do prije nekoliko godina narod je čuo za neku folkerku Janu koja mlati pare po proslavama zahvaljujući hitu „Šta će ti pjevačica“, ali pravu slavu doživjela je prije nekoliko godina nakon izdatih pjesama „Lune, lune“, „Jana 2“, „Kući, kući“ i drugih. Od tada je medijski postala aktivnija, a njeni aganžmani u klubovima, diskotekama i poroslavama popunjeni su i po godinu dana unaprijed. Sreća pa Janinu karijeru vodi njen suprug Ivan, sa kojim je u braku od 1995. godine, i sav novac ide u jedan novčanik.

Godinama se štekalo i radilo, ali i uštedjelo. Pjevačica je pametno trošila i ulagala u nekretnine, pa se danas može pohvaliti jednom od najbogatijih na estradi koja novac nije prokockala u kafani, krpice, bijesne automobile…

Jana sa porodicom posjeduje vilu u Jajincima, u komšiluku Snežane Đurišić i Zorice Marković. Pored savršenog eksterijera, folkerka je i enterijer uredila po svom ukusu.

Međutim, kako stvari stoje, očigledno će se Todorovići uskoro seliti jer su trenutno vlasnici tri stana u Beogradu na vodi. Jana i njen suprug navodno su kupili jednu nekretninu u zgradi Radiše Trajkovića Đanija koju su platili 300.000 eura. Prema pričama u estradnim krugovima, Đani je predložio da pogledaju stanove u lameli u kojoj će on živjeti, što su i uradili. Sedmicu dana posla razgovora sa kolegom Jana i njen muž su otišli na sastanak s prodavcima, pogledali ponudu i dogovorili se.

Kako pišu mediji, Jana navodno posjeduje još dva stana u Beogradu na vodi koja će navodno izdavati, a vrijedna su milion evra.

Najskuplja i najatraktivnija nekretnina Todorovića, čija se vrijednost procenjuje na 10 miliona eura, je dvorac “Kago Todorović” u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž, a u sklopu ogromnog kopleksa nalazi se i privatno jezero.

Pored nekretnina u Beogradu i dvorca u Njemačkoj, porodica Todorović takođe posjeduje stanove u Americi, Hrvatskoj i Španiji.

Pjevačica je zapravo snaha Svete Todorovića čovjeka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odjećom, obućom liče na tržne centre jer njegova preminula supruga Berina, Sarajka porijeklom, je i te kako vodila računa o svom odjevanju. Istina, bila je mnogo mlađa od njega, njihovoj svadbi prisustvovali su najeminentniji i najugledniji svjetski biznismeni i medijske ličnosti, ali Jana to nikada ne pominje.

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona. A Jana kao da ne razmišlja i kao da je ne dotiče bogatstvo koje je dobila udajom, bogatstvo njenog svekra koji je želio da ona prestane da pjeva i da uživa.

(express/nova.rs)

Folkerka sa “najvećim poprsjem” ima dvorac u Njemačkoj vrijedan 10 miliona eura Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima