FUDBALER DIVLJAČKI TUKAO DJEVOJKU, ONA SKOČILA SA BALKONA DA BI SE SPASILA

fudbaler divljački tukao djevojku, ona skočila sa balkona da bi se spasila

Shaquille McDonald rekao je svojoj prestravljenoj žrtvi, Amy Beckley, “uspavat ću te” dok je bjesnio u ljubomori u centru Birminghama u martu ove godine, prenosi Daily Mail.

Bivši nogometaš Derby Countyja i Birmingham Cityja svoj je bijes i ljubomoru iskalio na svojoj partnerici nakon što je razgovarala s izbacivačem u noćnom klubu.

Beckley, koja radi kao vatrogasac, McDonald je natjerao da uđe u taksi. Također ju je ugrizao za lice i ošamario na putu do njene kuće.

Napad se nastavio kad su stigli do njenog stana. McDonald je zgrabio 29-godišnjakinju za grlo i ostavio je toliko uplašenu da je skočila s balkona bisokog gotovo pet metara na gornjem spratu kako bi mu pobjegla, slomivši pritom obje ruke.

McDonald (28) prošle je sedmice osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora nakon što je priznao optužbe za tjelesne povrede i davljenje, izvještava Birmingham Mail.

Na sudu je otkriveno da je McDonald, koji je nedavno igrao za vanligaški tim Mickleover FC, kažnjen 2017. zbog sličnog napada na bivšu djevojku.

Beckley je rekla da je izlazila s njim tek šest sedmica. Za to vrijeme je, kako kaže, bila “bombardirana ljubavlju, obasuta darovima i nježnošću”.

No, kada su 3. marta ove godine otišli u noćni izlazak u Arcadianu, sve se promijenilo.

Nogometaš, za kojeg je samohrana majka rekla da ima “osobnost Jekylla i Hydea”, optužio ju je da je flertovala s izbacivačem kojeg je poznavala dok je radila kao vatrogasac.

Ljubomorni McDonald oteo joj je telefon i ključeve nazivajući je “lažljivicom i kurvom”. Potom je naručio taksi da odu kući dok je njegova partnerica bila u suzama.

Kad ju je natjerao da uđe u taksi grizao ju je, grebao i šamarao.

Kad su stigli kući u ranim jutarnjim satima, napad je eskalirao. Snimci sigurnosnmih kamera pokazuju trenutak u kojem je McDonald nasrnuo na nju.

  • Potom je izašao i zgrabio moj telefon, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Razbio mi je glavu o betonski zid. Tada sam pala na pod – ispričala je Beckley.

Tvrdila je da ju je McDonald zatim uvukao unutra, prije nego što ju je bacio na krevet i davio, zaustavljajući se tek kad je gubila svijest, prije nego što je to opet činio na duže vrijeme.

Dok je bio na krevetu, jezivo joj je rekao “UUspavat ću te, Ne možeš ništa učiniti”, ostavivši Beckley prestravljenom da će je ubiti.

  • Uspjela sam osloboditi jednu nogu i upotrijebiti je da nas prebacim na pod.
  • Tada sam vrištala ime svog sina, ustala i potrčala kroz dnevnu sobu i kuhinju pa na balkon jer vrata nisu bila zaključana. Skočila sam sa balkona – priča Backley.

Njen pad zaustavio je jedan od balkona ispod. Pomogao joj je komšija koji je bio vani i pušio cigaretu.

Sud u Birminghamu čuo je da je Beckley zadobila “niz značajnih povreda, uključujući dva prijeloma lakta, ozljede lica, ruku i nogu”, kao posljedicu napada i pada.

Kad je policija stigla, McDonald je pokušao pobjeći, rečeno je na sudu.

The post FUDBALER DIVLJAČKI TUKAO DJEVOJKU, ONA SKOČILA SA BALKONA DA BI SE SPASILA first appeared on Hayat.ba.


hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima