back to top

Gazda ga izbacio, kasnio je s plaćanjem stanarine 15 minuta!

Neki stanodavci znaju biti prestrogi kada je u pitanju plaćanje stanarine. Pa izbace stanara koji je 15 minuta kasnio s plaćanjem stanarine, kao što je bio slučaj s Amerikancem…

Prije nekoliko dana pojavila se priča na internetu (reddit) o ​​čovjeku koji je tvrdio da mu je stanodavac uručio obavijest o deložaciji jer je kasnio s plaćanjem stanarine – ukupno samo 15 minuta!

Čovjek je bio zapanjen kada je primio pismo, jer je također uključivalo pregled svih troškova koje je morao platiti povrh stanarine, uključujući naknadu od 185 dolara samo za obavijest o deložaciji!

Amerikancu je rečeno da plati 147 dolara zakasnine povrh svojih redovnih mjesečnih troškova, uključujući 20 dolara za “najam kućnog ljubimca”, 35 dolara za rezervirani parking i 1479 dolara za najam stana.

Objasnio je da su mu svi troškovi povisili mjesečnu najamninu s 1479 dolara na 1988 dolara i rekao da je smiješno što mu banka nije vjerovala da će platiti hipoteku od 900 dolara mjesečno, ali se od nje očekivalo da plati umjesto da udvostruči najamninu.

U objavi na Redditu, napisao je ako je ozbiljno i previše za stanodavca tražiti dodatnih 180 dolara za pisanje pisma o deložaciji.! Kako kaže, mogao je to napisati jednom prije mnogo godina i koristiti ga kao kopije kad god je želio napraviti nešto ovakvo stanarima. Rekao je i da stan nije luksuzan, pa zašto onda naplaćuje tako luksuzne cijene?

Čovjek je također okrivio svog stanodavca za kašnjenje u plaćanju stanarine, tvrdeći da mu način na koji mora platiti stanarinu otežava ispunjavanje roka. Objasnio je da je morao platiti uplatnicom koja je zahtijevala da posjeti ured stanodavca – koji se zatvara 15 minuta prije nego što on dođe kući s posla, prenosi odd story mirror

Amerikanac je također napisao da: “15 minuta kasni… poljubi me u dupe. Prisiljavate me da platim uplatnicom. Oprostite, zatvarate ured 15 minuta prije nego što dođem kući. Živim u Dallasu, pokušao sam se utrkivati ​​ovdje, ali kako god. Moj raspored se ne vrti oko tebe. Možda bi se trebao smiriti i postaviti online plaćanje.”

Komentatori objave brzo su rekli čovjeku da provjeri ugovor o najmu koji je potpisao kada se uselio u nekretninu, napominjući da ga njegov stanodavac možda neće moći zakonski iseliti bez razdoblja odgode plaćanja. Zapravo, jedan je komentator rekao da imovinski zakoni u Teksasu, gdje se čovjek nalazi, zahtijevaju “trodnevni poček prije nego što se mogu nametnuti zakašnjele naknade”.

Drugi je komentator objavio: “Ovim sam zapanjen. Samo pazi da ne zakasniš na sud za deložaciju ako ćeš ovo osporiti jer će oni samo donijeti odluku umjesto tebe čak i ako zakasniš nekoliko minuta,” dok je Drugi dodao: “To je apsolutno odvratno i oni ne bi se trebao izvući s tim . Ni tebi ni bilo kome drugom.”

Izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

gazda ga izbacio, kasnio je s plaćanjem stanarine 15 minuta!gazda ga izbacio, kasnio je s plaćanjem stanarine 15 minuta!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima