back to top

GLUMICA SVE PRIZNALA: Konačno otkrivena tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević

Glumicu Lidiju Vukićević publika je zavoljela u ulozi Violete Popadić u seriji „Bolji život“, koja joj je obilježila život, ali i karijeru. Kako je izjavila jednom prilikom, nakon uloge Violete, njena karijera je eksplodirala, a slobodno se može reći da kada bi sada zaigrala mnogima omiljeni lik u pomenutoj seriji, publika maltene ne bi ni uočila razliku jer – Lidija izgleda skoro pa isto kao prije tri decenije.

Kaže da ne drži dijetu, ali ima nekoliko trikova koje bi valjalo da prepišete. Ima i recept za eliksir mladosti.

I dalje veoma vrijedno radi i mnogo je angažovana, te trči sa jedne predstave na drugu i to je između ostalog zaslužno za njenu dobru liniju.

Ono što joj je najvažnije jeste da prije svega njeguje svoju dušu, a to čini čitanjem knjiga o psihologiji, filozofiji i religiji.

Svoju kožu održava tako što na spavanje nikada ne ide bez kreme za lice i tijelo, a kako kaže, u slobodno vrijeme od šminke koristi samo puder, karmin i rumenilo.

Što se tiče održavanja besprijekorne figure, na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge mlađe kolegice, Lidija je nekoliko puta isticala da u teretanu ne ide, ali da vježbe kod kuće predstavljaju njenu svakodnevicu već 15 godina.

-Postoji nešto što ja radim duže od 15 godina, a to su vježbe na parteru. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na licu i tijelu, zato vježbe ne radim dugo. Kada meni dođe u bilo koje doba dana, ja to sve uradim – rekla je jednom za Gloriju.

A kako izgleda njena ishrana?

Što se tiče ishrane, Lidija priznaje da se uvijek hranila zdravo i da nikad ništa nije jela na silu, zato što je zdravo, već isključivo osluškuje svoj organizam i time se vodi. Iz ishrane je izbacila gluten, meso i slatkiše, a jedini kolač kojem ne može da odoli jeste – koh.

GLUMICA SVE PRIZNALA: Konačno otkrivena tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima