back to top

HARIS BEZ KOMENTARA, MELINA BIJESNA: Ne razvodimo se!

Nakon što su mnogi mediji prenijeli vijest da se poslije 22 godine braka razvode Melina i Haris Džinović, Haris još uvijek šuti, a Melina se, ipak, javila na telefon i kratko kazala sljedeće:

-Nemojte da me zovete oko tih gluposti, nema nikakve izjave, Bože sačuvaj, ne mogu više od ovih nepristojnih ljudi. Mene znate 20 godina, ja sam takva kultura, imam odnos prema svima super. Ne mogu da se uzrujavam… Eto, vidite, ne vrijedi ni kultura i dobra saradnja. Strašno. Hvala vam što ste zvali, vi ste jedini koji ste provjerili – rekla je Melina i zahvalila se na pozivu.

Iz ovog kratkog ali službenog razgovora, osim ozbiljnog tona, ništa se nije moglo detaljnije otkriti. Melina, je ljuta na medije.

Inače, Melina i Haris su se vjenčali 2014, a kada su izgovorili sudbonosno „da“ već su imali kćerku Đinu i sina Kana, kao i 12 godina života pod zajedničkim krovom. Njihov odnos je savršeno funkcionisao do prije godinu i nešto dana, kada su supružnici počeli da se
suočavaju sa ozbiljnom krizom u braku – rekao je izvor za “Alo!” pa dodao:

-U to vrijeme, Melina i Haris su gradili svoju vilu na Senjaku, i gotovo svu svoju energiju su uložili u to da njihov dom bude savršen. Tada nisu imali vremena da se bave svojim odnosom koji je počeo da se urušava, a koliko im je brak bio ugrožen, shavtili su tek kada su se uselili u vilu. Umjesto da uživaju u svom novom domu sa porodicom, Melina i Haris su morali da se bave problemima koje su mjesecima gurali pod tepih – rekao je izvor i dodao da su neslaganja oko osnovnih životnih pitanja bila razlog njihovog razlaza.

Međutim, složili su se da pitanje njihovog razvoda ostane samo između njih. Nisu željeli da to izađe u javnost, ali su se dogovorili da nastave da gaje normalne odnose zbog djece. Melina se u jednom trenutku iselila iz vile na Senjaku, a Haris se nakon njenog odlaska požalio prijateljima da mu samoća teško pada. Priznao je da se nije nadao razvodu i da je vjerovao da će sve nesuglasice riješiti. 

HARIS BEZ KOMENTARA, MELINA BIJESNA: Ne razvodimo se! Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima