Haris Džinović razveo se modne dizajnerke Meline nakon dvije decenije ljubavi, a sada ističe da je spreman za novu ljubav, ali ima određene zahtjeve
– Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav rekao je on nedavno za Prvu.
Jednom prilikom se osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtjevnog čovjeka, pa čak i namćora.
– Jesam zahtjevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtjevnog čovjeka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa se osvrnuo na Melinu.
– Sjećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovdje, nemoguće da ovdje ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja rekoh živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tad Haris.
“Uvijek se može naći kompromis”
Haris je ranije isticao da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze.
– Svaka žena ima ambiciju da promijeni čovjeka, ali to je nemoguće, možda do nekih pet odsto može da se pomjeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovjek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promijene, ali uvijek se može naći kompomis i to je promjena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje djece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora – govorio je čuveni pjevač za K1 i dodao da je Melina uz njega naučila da kuha.
– Isto sam kvalitetan kuhar koliko pjevač. Ne kuham baš svakog dana jer djeca danas sama sebi kuhaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuhanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam raznoraznih jela dok nisam naučio pravu mjeru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao – otkrio je on, piše Blic.
.
pressmediabih.com