HRANILI SU ME APSTINOM, A ONDA JE POČEO DA PRODIRE U MENE: Imala sam samo 19 godina kad me je slavni muzičar silovao

Slavna glumica Evan Rejčel Vud otkrila je pijre izvjesnog vremena da je bila silovana u spotu Merilina Mensona, a kasnije je progovorila o zvjerstvima na koje ju je prisiljavao.

Rejčel Evan Vud u svijet Holivuda ušla je sa samo tri mjeseca kada je i dobila prvu ulogu, a u glumu se zaljubila još kao dijete. Međutim, iako je nizala samo uspješna ostvarenja i dobijala sjajne uloge zbog čega spada u najcjenjenije umjetnice, danas joj je daleko bitnija borba za prava žena s obzirom da je i sama bila žrtva seksualnog i porodičnog nasilja.

-Bilo je jutro i osjećala sam se kao da me je pregazio kamion. A onda, gotovo histerično, podigla sam telefon. Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam konačno trebala da odlučim: ili da nastavim da životarim ili da počnem da živim život punim plućima – napisala je.

Nazvala je mamu i rekla da joj treba pomoć jer je upravo pokušala da se ubijem. “Kad sam joj rekla da moram u bolnicu, nisam mislila na fizičke povrede, već zdravlje psihe – kaže. Dodaje i da je taj vapaj za pomoći došao s nekim olakšanjem.

Glumica je šokirala javnost kada je progovorila o užasima koje je doživjela od bivšeg partnera – Merilina Mensona. Glumica je svojim svjedočenjem pridružila brojnim ženama koje su za seksualno zlostavljanje optužile Mensona.

-Ovde sam danas da razgovaram o Brajanu Verneru, svijetu poznatom i kao Merlin Menson – kaže Evan Rejčel Vud u oficijelnom trejleru za novi HBO dokumentarni film koji donosi će šokirati sve.

Glumica Evan Rejčel Vud u trejleru dokumentarca “Phoenix Rising”, otvoreno govori da ju je muzičar Merlin Menson silovao pred kamerama, dok su snimali spot za njegovu pesmu “Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)”, 2007. godine.

HRANILI SU ME APSTINOM, A ONDA JE POČEO DA PRODIRE U MENE: Imala sam samo 19 godina kad me je slavni muzičar silovao

Film “Phoenix Rising” dospio je na naslovnice zbog šokantnih izjava glumice koja u dokumentarcu otkriva da je “silovana pred kamerama” dok je snimala spot iz 2007. za pesmu “Heart-Shaped Glasses” Merlina Mensona. Video prikazuje Vud kako ima odnose s Mensonom dok lažna krv pljušti po njima.

-Radili smo stvari koje nisu bile dogovorene. Razgovarali smo o simuliranoj sceni seksa, ali kad su kamere krenule, počeo je stvarno da prodire u mene. Nikad nisam pristala na to. Bio je potpuni haos. Nisam se osjećala sigurno. Niko nije pazio na mene – rekla je glumica.

Glumica koja je tada imala samo 19 godina otkrila je da su je na snimanju “hranili” apsintom do te mjere da je jedva bila svjesna da se pobuni kad je Menson imao seks s njom pred kamerom.

Podsjetimo, Evan Rejčel Vud se prvi put prošle godine oglasila na mrežama potresnom porukom.

-Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je cijelom svetu poznat kao Merilin Menson. Počeo je da me ”njeguje” kada sam bila tinejdžerka i zlostavljao me najstrašnije moguće tokom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipulisan do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucjene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu da otkrijem opasnog čovjeka i spriječim da uništi još života, ali i da isprozivam mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće da šute – napisala je tada.

HRANILI SU ME APSTINOM, A ONDA JE POČEO DA PRODIRE U MENE: Imala sam samo 19 godina kad me je slavni muzičar silovao Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima