back to top

“Iste silikone imam 40 godina” Suzana Mančić govorila o estetskim operacijama

Suzana Mančić je otkrila da su joj se mnogo svidjele grudi Zorice Brunclik, pa je poželjela da ima iste kao i ona, što je na kraju i ostvarila.

Šarmantna i uvijek iskrena Suzana naglasila je da jedne te iste silikonske grudi nije “remontovala” od trenutka kada ih je uradila.

– Silikone sam ugradila u Njemačkoj, u Minhenu, prije 40 godina. Sjećam se i imena doktora, zvao se Gert Knote. Znate, Njemac kad stavi, to je to. Nisam od tada mijenjala grudi, idem na redovne kontrole i to je sve, sve je isto kao prvog dana – kaže Mančićeva i dodaje da je druga dama sa javne scene eks – Jugoslavije koja je uvećala grudi u vrijeme kada to nije bilo popularno i lako dostupno:

– Lijepe grudi sam vidjela na Zorici Brunclik. Prišla sam joj i šapnula da hoću i ja takve, gdje to ima da se kupi? Ona mi je dala broj klinike, ja sam pozvala, zakazala i uradila. Zorica mi je zamjerila što sam je bez pitanja u svojoj knjizi pomenula kao prvu damu koja je uradila silikone, ali mislila sam da nema potrebe jer je ona jaka, samosvjesna žena koja je u mnogo čemu bila prva.

Voditeljica je priznala i da nije samo uvećala grudi već da je u mladosti imala intervencije i na licu, pa se našalila na svoj račun:

– Volim da kažem da nijedan dio mog tijela nije isto godište. To je, naravno, šala, ali kao vrlo mlada djevojka operisala sam nos. Nije mi se tada dopadao i htjela sam manji, ali sada ne znam što mi je to trebalo – kaže poznata voditeljica.

Iako se kroz karijeru dugu 50 godina oprobala i kao glumica, pjevačica i književnica, Suzana je naglasila koje joj je zanimanje primarno:

– Sebe najprije smatram pjevačicom. Tako sam i počela karijeru i voljela bih da sljedeće godine, kada proslavljam jubilej, 50 godina bavljenja javnim poslom, uradim i jedan trajni snimak za “Radio Beograd”- kaže Suzana, koja je u završnom procesu ovjere papira za odlazak u penziju.

(express/informer)

“Iste silikone imam 40 godina” Suzana Mančić govorila o estetskim operacijama Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima