back to top

IZJAVA KOŠARKAŠA PARTIZANA: Ovo je Nanellijeva inačica konflikta

Sportski klub došao je u posjed zapisnika incidenta koji se dogodio u nedjelju, na dan treće utakmice finala plej-ofa ABA lige, u hodniku “Beogradske arene” između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

Evo što je u Policijskoj stanici Novi Beograd ispričao Košarkaš crno-bijelih Naneli, koji je sve objavio Sportski klub.

– Dana 19. maja 2024. godine ja sam kao član KK Partizan sa svojim klubom došao na zakazani pripremni trening u 10 sati u Beogradsku arenu. Sam trening je trajao oko sat vremena i oko 11 sati nakon završetka treninga otišao sam sa košarkaškog terena u svlačionicu. U jednom trenutku sam prolazio pored svlačionice Košarkaša Crvene zvezde i čim sam prošao, Jalen Smith je bio korak-dva ispred mene.

– Kada sam prolazio pored Zvezdine svlačionice čuo sam muški glas koji mi se prijetećim tonom obratio riječima na engleskom: ‘Šta ima!’, a Jalen Smith i ja smo se instinktivno okrenuli i tada sam vidio da je to košarkaška lopta Crvene zvezde. igrač Stefan Lazarević. Kada sam se obratio Stefanu, upitno sam mu se obratio riječima: ‘Šta ima?’, a potom mi se Stefan obratio na engleskom riječima: ‘Šta je to bila kurac prošla utakmica?’, a ja sam mu odgovorio riječima : ‘Kako to misliš?’, da bi mi Stefan tada počeo prilaziti i unositi se u lice.

Kako su mi se tenisice odvezale i vjerojatno sam se poskliznula na odbačene iskorištene ručnike, pala sam na pod na desnu stranu pokušavajući odmah ustati, ali Stefan je odmah skočio na mene i rukom mi gurnuo glavu prema podu. Kada me je Stefan napao, Jalen Smith ga je pokušavao odvojiti od mene s leđa, ali nije bio dovoljno jak da to učini u potpunosti, a onda je prišao Zvezdin igrač Trey Tompkins i pomogao Jalenu Smithu da ga potpuno odvojim od mene ustani i tada su prišli ostali igrači Crvene zvezde da smire cijelu situacijustoji u policijskom izvješću.


Izvor: ( www.sportskacentrala.com / Izvor.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima