back to top

Izjave pred utakmicu XXVII kola Prve lige FBiH!

Crno-crveni će u srijedu, 22.05.2024. godine, odigrati utakmicu XXVII kola Prve lige FBiH sa ekipom Jedinstva iz Bihaća. Utakmica će se odigrati na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom od 17:30 sati.

Pred utakmicu u Zenici, svoje izjave su dali šef stručnog štaba Dario Damjanović i član prvog tima Eldar Sivac.

,,Iza nas je jedna jako teška utakmica te pozitivan rezultat neće ništa značiti ako ne uzmemo tri boda protiv Jedinstva. Očekujem jednu jako tešku utakmicu, možda i težu od Slobode tako da se moramo odmoriti i fokusirati na navedenu te ovjeriti bod iz Tuzle. Ovim putem bih pozdravio sve naše navijače, posebno one koji su bili sa nama na paklenom gostovanju u Tuzli. Stvarno im hvala na tome te se nadam da će isti oni koji su bili tamo, a sada u još većem broju doći te podržati našu djecu i proslaviti nova tri boda”, izjavio je šef stručnog štaba Dario Damjanović.

,,Očekujem jednu veoma zahtjevnu utakmicu zbog situacije u kojoj se protivnik nalazi, a i zbog toga jer smo se mnogo potrošili na utakmici u Tuzli. Bez obzira na to, smatram da smo svi dovoljno motivisani i spremni da odigramo na najvećem nivou te ostvarimo nova tri boda koja ćemo proslaviti sa našim navijačima. Također bih iskoristio priliku da se zahvalim za odličnu podršku na prethodnom gostovanju, mnogo nam je značila i bila dodatni motiv za dobru igru”, izjavio je prvotimac Eldar Sivac.

Utakmica protiv ekipe Jedinstva se igra u srijedu, 22.05.2024. godine na stadionu Bilino polje sa početkom od 17:00 sati. Ulaznice za navedenu utakmicu možete kupiti u ugostiteljskim objektima Bonobo, Šibica i Avanti, dok donatorske kupone možete kupiti na linku https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/.

Nogometni klub Čelik je za sve naše navijače, koji nisu u mogućnosti prisustvovati na utakmici, obezbijedio live stream na linku: https://www.youtube.com/watch?v=gA9oDJYCScA

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima