back to top

Izlazak Merkura iz postretrogradne sjene Blizancima, Djevici i Ribama donosi ogromno olakšanje i ostvarenje ciljeva.

Poznato je kako je retrogradni Merkur tijekom travnja pomrsio konce i poremetio planove gotovo svim horoskopskim znakovima. Ovaj planet napustio je svoj retrogradni položaj 25. travnja, no službeno će iz postretrogradne sjene izaći tek danas, 13. svibnja.

Astrolozi predviđaju da će završetak ovog astrološkog događaja donijeti ogromno olakšanje za sva tri znaka Zodijaka, jer će konačno biti skinut veliki teret s njihovih ramena.

Saznajte jeste li među njima i što vas očekuje.

Blizanci

Kao vladajući znak Merkura, Blizanci bi mogli osjetiti jači utjecaj ovog tranzita.

Promjena položaja Merkura može im donijeti olakšanje od eventualnih nesporazuma u komunikaciji, ili tehničkih poteškoća, nastalih u retrogradnom razdoblju.

To bi moglo potaknuti Blizance da se osjećaju energičnije i jasnije u svom razmišljanju i komunikaciji.

Osim toga, konačno će doći na red da ostvare sve ciljeve koje su planirali u prethodnom razdoblju, a tiču ​​se osobnog razvoja.

horoskop merkur postretrogradna faza svibanjhoroskop merkur postretrogradna faza svibanj
Fotografija: Freepik

Djevica

Djevica je također povezana s Merkurom, pa bi pripadnici ovog znaka mogli doživjeti pozitivne promjene nakon što Merkur izađe iz postretrogradne faze.

Ovaj im tranzit može donijeti veću jasnoću u dnevnim rutinama, organizaciji i komunikaciji, prenosi atma.hr.

Djevice bi mogle lakše rješavati probleme nastale u retrogradnom razdoblju i osjećati se produktivnije u svojim aktivnostima.

Riba

Iako Ribe nisu izravno povezane s Merkurom, one mogu osjetiti određeni utjecaj ovog tranzita.

To se posebno odnosi na područja vezana uz komunikaciju, putovanja i intelektualne potrage.

Nakon što Merkur napusti post-retrogradnu sjenu, Ribe bi mogle doživjeti veću jasnoću i smirenost u svojim mislima i komunikaciji.

To bi moglo potaknuti Ribe da se otvore novim idejama i perspektivama, kao i da se lakše izraze u svojim interakcijama s drugima.

Izvori: atma.hr, Stil Kurir, sensa.story

Veliki horoskop za lipanj 2024.: Za Blizance slijedi razdoblje blagostanja, Djevice žele eksperimentirati, Strijelce čeka sudbonosni susret


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima