back to top

JAKARA UOČI PLAYOFFA: Želimo pokušati iznenaditi Zvezdu u jednoj utakmici

Prošle sezone Košarkaši Studentskog centra zamalo nisu izbacili Partizan u četvrtfinalu doigravanja ABA lige i tako priredili prvorazrednu senzaciju.

Ni ovoga puta neće ih čekati ništa manji izazov, protivnik će im biti drugoligaška Crvena zvezda u Euroligi, koja ih je pobjedom nad Splitom u prošlom kolu samo pogurala prema doigravanju.

Trener podgoričkog kluba Dejan Jakara u izjavi za “Vijesti“.

Nije lako čekati nešto što ne ovisi o vama. Na kraju smo se zasluženo plasirali u doigravanje i ostvarili dobar rezultat, iako su nas neki otpisali odlaskom Kenana Kamenjaša. Čekaju nas utakmice sa Zvezdom – želimo ih odigrati što bolje. Imamo i iskustva iz prethodne utakmice u “Pioniru” (dvorana “Aleksandar Nikolić”). Nadam se da ćemo ispraviti greške iz te utakmice i ove protiv Budućnosti i biti puno boljiistaknuo je trener mlade momčadi.

Nada se da će osjetiti slast pobjede protiv crveno-bijelih.

Želja je pokušati iznenaditi Crvenu zvezdu u jednoj utakmici, te igrati u finalu crnogorske lige. To je težak cilj, ali moramo imati ciljeve koji su teško dostižni. Mislim da sa Zvezdom možemo igrati mnogo bolje nego u Beogradu. Tu nismo dali 100 posto. Na meni i stručnom stožeru je da pripremimo igrače, da budu maksimalno skoncentrisani, da nema opuštanja na terenu. Ako to uspijemo, onda momčad može biti puno boljasmatra Jakara.

Studentski centar ima zajednički problem sa crveno-bijelima kada je u pitanju centarska pozicija, nakon što je Kenan Kamenjas ponovo prešao u Budućnost.

Bilo je teško. Odlučili smo da Kamenjaš prijeđe u Budućnost, da igra u Eurokupu. Nešto smo radili mjesec dana, a onda smo morali promijeniti, jer na nižem mjestu više nismo imali mogućnosti. Također smo imali problema sa preuzimanjem. S njim je bilo lakše, spustimo mu loptu i on napravi nešto, jer on je jedan od najboljih centara ligerekla je trenerica Studentskog centra.

Utakmica počinje sutra u 18 sati, a domaćin je Crvena zvezda.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima