JE LI REALNO? Susjedi otkazuju koncerte folk pjevačima, a Prija rasprodala koncert prijestonici

Nakon zabrana koncerata njenih kolega na otoku Barbarincu u Splitu objavljena je vijest da je pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala cijelu Arenu Zagreb za koncert koji će se održati početkom decembra.

U samo dva mjeseca od najave koncerta Aleksandra Prijović, rasprodala je zagrebačku Arenu i time dodatno učvrstila titulu najtraženije mlade zvijezde u regiji. Popularna pjevačica u intervjuu za Extra FM rekla je da je zahvalna, ali ne i iznenađena.

– Jedno veliko hvala mojim obožavateljima, mojoj vjernoj publici! Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i ljubav koju ste mi ukazali. Budite sigurni da niko neće požaliti što je kupio kartu. Ne mogu reći da sam iznenađena, mogu samo reći veliko hvala, neću vas iznevjeriti! Znate da ja ne volim najavljivati spektakle, ali vjerujte da će nam to svima biti noć za pamćenje. Još malo i vidimo se, jedva čekam, poručila je Prijović za Extra FM.

Poznato je da se za njene koncerte uvijek traži karta više, pa tako i za prvu regionalnu turneju ”Od istoka do zapada”, koje je dio i ovaj rasprodani koncert. Zanimljivo je i da je u samo 24 sata od najave koncerta u Zagrebu prodano više od tri hiljade ulaznica, što dosad nikom njenih godina nije uspjelo.

Svi oni koji su karte kupili na vrijeme imat će priliku 1. decembra uživati u hitovima ”Bogata sirotinja”, ”Sabotiram”, ”Ja sam odlično” ali i pjesmama s novog, tek objavljenog albuma ”Devet života”.

Ove vijesti stigle su nakon što su organizatori festivala na otoku Barbarincu pokraj Splita odlučili otkazati sve koncerte njenih kolega pjevača iz Srbije jer su dobivali konstantne prigovore i pritisak braniteljskih udruga i Domovinskog pokreta.

Inače, Aleksandra je snaha poznate jugoslavenske pjevačice Lepe Brene, a prije pet godina udala se za njenog sina Filipa Živojinovića. U sretnom braku dobili su i sina Aleksandra.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima