back to top

Jesen 2023. donosi sudbonosan susret za Škorpion, Vagu i Ribu, zaljubit će se do ušiju

Tri horoskopska znaka imaju velike šanse da se u jesen koja je pred nama ludo i bezglavo zaljube. U listopadu 2023. Venera ulazi u znak Djevice i vodi pripadnike ova tri horoskopska znaka u pravu ljubav.

Oni koji započnu vezu sada pronađu svoju srodnu dušu. Dakle, ako ste slobodni i spadate u ova tri znaka, uživajte u prilikama koje vam nudi svemir u jesen 2023.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj strasti i žestini, a te ih kvalitete ove jeseni čine iznimno podložnima ljubavi na prvi pogled. Za Škorpiona su fizička privlačnost i duboka kemija bitni, a jesen, sa svim svojim bojama i senzacijama, pruža savršenu pozadinu za ove urođenike da osjete nepopravljivu privlačnost prema nekome.

U ovo doba godine Škorpioni mogu otkriti duboku povezanost s osobom koja izaziva njihov interes. Spremni su prepustiti se valu osjećaja i upustiti se u intenzivne i strastvene veze, koje često započinju na prvi pogled. Za Škorpione koji se zaljube ove jeseni ta ljubav može biti duboka i dugotrajna, zbog njihove emocionalne dubine.

Vaga

Vagama vlada Venera, planet ljubavi, što ih čini sklonima uvijek traženju romantičnih veza. U jesen, s opalim lišćem i slatkim mirisima sezone, Vage su privučene okolnom ljepotom i romantičnim potencijalom koji donosi ovo godišnje doba.

Vage su ove jeseni sklone zaljubljivanju na prvi pogled, tražeći partnere koji dijele njihovu strast prema umjetnosti, ljepoti i ravnoteži u odnosima. Njihova ljubav na prvi pogled može biti poput bajke, s romantičnim trenucima pod mjesečinom ili šetnjama šumom prekrivenom suhim lišćem. Vagama nadolazeći mjeseci donose obećanje duboke i autentične ljubavi.

Riba

Ribe su najosjetljiviji i najintuitivniji znak zodijaka, a jesen ih čini otvorenijima za duboke romantične veze. U ovom razdoblju Ribe često privlače osobe zanimljive životne priče ili kreativne i umjetničke duše.

Jesen nadahnjuje Ribe da sanjaju o ljubavima iz bajke i partnerima koji razumiju njihove emocionalne dubine. Ovaj znak spreman je prepustiti se valu emocija i zaljubiti se na prvi pogled, tražeći duhovne i sentimentalne veze koje ispunjavaju njihovo srce radošću i nadahnućem.

Izvor: Sensa

Koliko muški horoskopski znakovi brzo dosade u vezi i kako horoskop utječe na njihovu predanost


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima