back to top

Kada OVO konačno shvatite, vaš horoskopski znak pronaći će pravu ljubav

kada ovo konačno shvatite, vaš horoskopski znak pronaći će pravu ljubav

Bik pronalazi ljubav kada prestane pokušavati kontrolirati vlastiti ljubavni život.

Vaga će pronaći pravu ljubav kada prestane biti opsjednuta jurnjavom za ljudima, a Ovan kada se prestane bojati bliskosti i vezanosti.

Ovan

Pronaći ćete ljubav kada se prestanete bojati vezanosti i intimnosti. Navikli ste biti sami – doživljavate nove avanture i radite što god želite bez brige o bilo kome drugome.

Dakle, čak i kada nađete sjajnu osobu, nikada se nećete otvoriti, jer se bojite da ćete izgubiti samosvijest i avanturistički duh. Ali kada naučite da se veze i neovisnost međusobno ne isključuju, bit će puno lakše pronaći ljubav.

Bik

Pronaći ćete ljubav kada prestanete pokušavati kontrolirati vlastiti ljubavni život. Vi ste topla osoba i kada volite, volite duboko, ali se također bojite dopustiti da se stvari dogode.

Dobro je imati visoke standarde i očekivati ​​da će se vaš budući partner odnositi prema vama s pažnjom i poštovanjem, ali također morate imati na umu da su svi samo ljudi i da morate biti voljni raditi sa svojim partnerom umjesto da očekujete da bude besprijekoran svake sekunde . dana.

Blizanci

Pronaći ćete ljubav kada si dopustite da u potpunosti budete ono što jeste pred osobom s kojom započinjete vezu. Uvijek ste mogli privući ljude i upoznati ljude svojom dinamičnom i živahnom osobnošću, ali im nikada niste dali priliku da vas upoznaju ispod površine.

Kada se počnete otvarati i pokazivati ​​ljudima svoju osjetljiviju i ranjiviju stranu, tada ćete pronaći ljubav.

Rak

Pronaći ćete ljubav kada počnete aktivno davati svoje srce pravim ljudima. Budući da ste tako suosjećajni, otvoreni i puni ljubavi, privlačite mnoge divne ljude – ali također privlačite ljude koji žele iskoristiti vaše suosjećanje i nesebičnost.

Ali kada počnete tražiti onoliko ljubavi koliko dajete, vaš će život početi filtrirati ljude koji su tu samo da uzmu. Tada ćete imati više prilika podijeliti svoju toplinu s onima koji to zaslužuju.

Lav

Pronaći ćeš ljubav kada shvatiš da je ne možeš planirati na isti način na koji planiraš sve ostalo u svom životu. Vi ste entuzijastična osoba i navikli ste se boriti za ono što želite. Ali problem s ljubavlju je taj što je ne možete kontrolirati ili njome manipulirati na način na koji možete manipulirati drugim stvarima u svom životu.

Jednom kada prestanete pokušavati upravljati svakim aspektom svog ljubavnog života i umjesto toga počnete uživati ​​u njegovoj nepredvidivosti, lakše ćete pronaći pravu osobu za sebe.

Djevica

Pronaći ćete ljubav kada prestanete dopuštati svom umu da smišlja razloge zašto to nikada neće uspjeti. Pretjerano analizirate i razmišljate o stvarima i uvijek vam glavom prolazi milijun misli odjednom.

Često su to scenariji ‘što ako’, pitanja i brige o tome kako će vam ova najnovija osoba slomiti srce. Kada naučite jednostavno uživati ​​u trenutku s novom osobom – umjesto da tražite razloge zašto ne ide – stvari će lakše doći na svoje mjesto.

Vaga

Pronaći ćeš ljubav kada prestaneš biti opsjednut jurnjavom za ljudima.

Tako ste šarmantni i lako se s njima povezujete, ali problem nastaje kada stvari počnu usporavati s novom osobom i tada se ne osjećate ugodno.

Volite uzbuđenje upoznavanja nekog novog, ali čim vam se stvari počnu činiti poznatima i sigurnima, odjednom postajete neodlučni i uplašeni.

Škorpion

Ljubav ćete pronaći kada si dopustite da se oslonite na druge i kada ih pustite u svoj svijet. Samostalni ste i neovisni i teško vam je povjerovati da možete vjerovati nekome drugome osim sebi.

Čim povjerujete da zaslužujete biti sretni s nekim i da vas ta ljubav samo čini jačom osobom (a ne slabijom), lakše ćete stvoriti prostor za ljubav u svom životu.

Strijelac

Pronaći ćete ljubav kada počnete biti tvrdoglavi u svom životu. Vrlo ste optimistična, vesela i pozitivna osoba, ali ponekad to brkate s aktivnošću – to nije isto.

Budući da se često “nadate najboljem”, mislite da je to dovoljno – ali također morate biti spremni riskirati da budete povrijeđeni.

Jednom kada se “otvorite ljubavi” na sljedećoj razini, imat ćete puno više sreće u ljubavnom životu.

Jarac

Pronaći ćete ljubav kada prestanete misliti da su “logično” i “cinično” u vašem ljubavnom životu isto. Lijepo je biti praktičan, znati što želiš i razumjeti koliko ljubav može biti teška. Ali ponekad to koristite kao izgovor za negativnost kada je u pitanju upoznavanje potencijalnih partnera.

Kada shvatite da možete biti optimistični i otvoreni za ljubav, a da ne izgubite osjećaj za realizam, bit ćete u boljoj poziciji.

Vodenjak

Pronaći ćete ljubav kada prestanete koristiti svu svoju energiju da se zaštitite. Dobro je brinuti se o sebi, ali kada dođete do točke u kojoj se zatvorite za svaku osobu s kojom izlazite—kada dosegnete određenu razinu bliskosti—nikad nećete daleko stići.

Sve dok ne prestanete željeti ostati odvojeni u svojim vezama, nećete pronaći ljubav koju tražite.

Riba

Pronaći ćeš ljubav kada prestaneš dopuštati drugim ljudima da ti govore što želiš. Otvoreni ste za ideje i savjete drugih ljudi, ali u jednom trenutku jednostavno morate odlučiti što želite za sebe i prestati dopuštati da vam svi govore s kim, kada i kako ćete biti u vezi.

Kada počnete slušati sebe, a ne druge ljude, vaš će ljubavni život biti mnogo lakši i ugodniji.

Izvor: ATMA

4 horoskopska znaka obožavaju raskoš i luksuz i predodređeni su za bogatstvo


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima