back to top

Kćerka Angeline i Brada ponovo šokira: Promijenila imidž i otkrila kakav talenat posjeduje, a to nije gluma

Foto: Instagram, https://www.instagram.com/p/CwLUWcHtxJl/

Krajem maja, starija biološka kćerka Angeline Jolie Brada Pitta proslavit će 18. rođendan, a i dalje ne možemo da odredimo na koga više liči. Na mamu ili na tatu?

Ili je, jednostavno, lijepa Shiloh savršeni miks oba roditelja Možda ipak to drugo.

Kada je ušla u lude tinejdžerske godine, nije bila baš sigurna da li želi da se predstavlja kao dječak ili kao djevojčica. Šišala se na kratko i nosila mušku odjeću.

Međutim, kada se ne tako davno sa mamom prošetala crvenim tepihom, vidjeli smo prelijepu djevojku koja je naslijedila najbolje od Brangeline, nekad najzaljubljenijeg slavnog para.

Ona je već pokazala da posjeduje talenat za moderan ples. Prije dvije godine otac ju je kroz suze posmatrao na sceni tokom jednog nastupa i pričao o njenom omiljenom hobiju.

Sada je svijet obišao video koji je objavio instruktor plesa i koreograf. Shiloh je pokazala svoje umjeće i ponovo uspjela da nas iznenadi, ali i oduševi.

Ima sjajne pokrete i vidi se da ozbiljno shvata ovu umjetnost. Prilikom tačke uz pjesmu „Tanzanija“ nosila je patike, široku crnu trenerku i majicu s printom, a kosa joj je, kao što vidimo, ponovo kratka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivy💃 (@dancefor_life14)

Shiloh je zaista izuzetno talentovana i već godinama trenira ples, otkrio je izvor američkim medijima.

– U toj zajednici stekla je dobre prijatelje. Instruktori su impresionirani njenim vještinama i kažu da je za nju samo nebo granica. Roditelji su veoma ponosni. Ne bi imali problema ako bi joj to postalo i profesija, ali je ni na šta ne primoravaju.

Kćerka Angeline i Brada ponovo šokira: Promijenila imidž i otkrila kakav talenat posjeduje, a to nije gluma Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima