KĆERKA TAJKUNA I MISICE: Amazonka sa modne piste ruši sve predrasude

Lućijana Bejnon je više od lijepog lica, a u šoubiznisu je uspjela da se probije i kao model i kao glumica.

U manekenske vode danas je više nego ikad lako ući. Naravno, niko vam ne garantuje uspjeh, ako niste lijepi, ali je upornost i samouvjerenost oružje kojim često mlade dame dolaze do ovog cilja. Mnoge od njih grade uspješnu manekensku karijeru iako možda nikada nisu pomislile da će šetati pistom. Ipak, nekima je i genetika odredila put pa ih je ljepota dovela na ovo mjesto, a mnogi su to znali dobro da iskoriste.

Više nego ikad ljepota je imperativ, barem ako se vodimo društvenim mrežama na kojima neprestano vidimo lijepa lica i tijela manekenki koje ženama ovisno o senzibilitetu daju ili motivaciju ili ruše samopouzdanje.

Lućijana Bejnon nesumnjivo privlači pažnju javnosti u posljednje vrijeme, a ono što je izdvaja od drugih je to da je ova djevojka možda i najviši model na planeti. Visoka je 178,5 cm a teška 60 kg. Rasna crnka dijeli svoje porijeklo između Venecuele odakle potiče njena majka Lejan Ninibet koja je svojevremeno bila Miss Venecuele i oca Treversa Bejnona tajkuna iz Australije.

Okružena glamurom i luksuzom, Lućijana je navikla da odrasta u pravoj raskoši poput princeze, a slijedila je i majčinu strast ka modelingu pa se otisnula u ove vode još od ranog djetinjstva kraseći naslovnice magazina, reklama i pojavljujući se na mnogim modnim događajima.

Međutim, njen talenat se ne zaustavlja ovdje. Pokazujući sklonosti ka glumi ova mlada djevojka je odučila da zaokruži i proširi svoje glumačke sposobnosti na Nacionalnom Institutu za umjetnosti u Sidneju i postigla je zavidne uspjehe u mnogim filmovima i tv emisijama.

Lućijana izgleda egzotično. Sa bujnim poprsjem i oblinama, duge crne kose nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Krasi je samouvjeren hod, a njen izgled Amazonke je mnogima u modnoj industriji i te kako interesantan.

Iako ova ljepotica djeluje za neke samo atraktivno i lijepo ona je više od lijepog lica. Mnogi je nazivaju superherojem, jer neumorno radi za mnoge dobrotvorne organizacije i udruženja koja podržavaju djecu, životinje i životnu sredinu.

@runway.hq

Meet Lucciana Beynon 🔥 #swimsuit #runwayhq #runwaywalk #bikini #swimweek #runway #catwalk #victoriassecret #supermodel #bella

♬ original sound – Runway HQ

Bejnon je zagovornica feminizma i raznolikosti i promovira pozitivnost tijela. Ona je za mnoge pravi primjer i lider mladih djevojaka koje sa svojim atraktivnim izgledom spajaju i druge uspjehe koji ih čine snažnim i jakim ženama.

(Express/srecna.republika.rs)

KĆERKA TAJKUNA I MISICE: Amazonka sa modne piste ruši sve predrasude Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima