back to top

KO UISTINU ŠIRI GOVOR MRŽNJE: Poznati Influenseri u centru skandala

Influenseri su od trenutka kako je nastalo to zanimanje najviše privlačili pažnju, upravo zbog toga što, kako javnost kaže, ne rade ništa a zarađuju.

Međutim, estrada je važila za leglo drama i sukoba, ali u posljednjih nekoliko godina reklo bi se da influenserska scena najviše pažnje privlači.

Kako popularnost opadne, tako se odjednom pojave sukobi i svađe, gdje neko nekoga okrivljuje za nešto, bez da se konkretna imena govore.
Na estradi bar znate o kome je riječ, ali ovdje ipak, treba da se nadagađa.

Posljednjih nekoliko dana djeca, koja su uglavnom publika, influenserima s nestrpljenjem očekuju nove insta storije Ilde Humić ili Mirze Mustafagića, jer su oni upravo akteri novonastale situacije.

Ovo dvoje influensera se našlo na istoj strani, bez obzira da li je ona poztivna ili negativna, kako bi pričali o navodnom maltretiranju koje su vršile njihove kolege.

Doduše, još uvijek nisu rekli imena ljudi koje prozivaju i na koje aludiraju, ali iz svega onoga što je rečeno, mnošto fanova je već zaključilo o kome se radi.

Sve je počelo, bar prema riječima Mirze, kada su dvojica influensera tražili da se on ukloni sa određene konferencije koja se bavila suzbijanjem govora mržnje, vrijeđanja i slično.

Kako je i sam Mirza rekao, razlog za to je njegov video gdje na Zanzibar jedna čovjek tamnije puti govori “Vučiću, pederu” (video koji kruži društvenim mrežama).

Iako je Mirza istakao da tu ne vidi ništa loše, tačnije je to rečenica koju su tog čovjeka naučili srbijanski turisti, njegove kolege se ne bi složile s tim, te su ga prijavili organizatorima.

Dok je Ilda istakla da su, pomenuti, tačnije ovi čija imena ne izgovaraju, nju malteritrali i tražili od klijenata da prekinu saradnje, sem ovih riječi ništa drugo se još nije pojavilo u medijima da bi potvrdilo tu teoriju.

Ilada je infleunserica iz Kalesije, koja posjeduje svoj brend i firmu, ali sudeći prema komentarima, njena odjeća je papreno skupa, što je prije nekoliko mjeseci bila glavna tema na Twitteru.

KO UISTINU ŠIRI GOVOR MRŽNJE: Poznati Influenseri u centru skandala Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima