KOJA JOJ JE DRAŽA? Majka Asmina Durdžića frapirala izjavom o bivšoj snahi

Mevlida Durdžić, majka Asmina Durdžića, oglasila se i bez zadrške je prokomentirala bivšu snahu Aneli Ahmić, kao i novu ljubav njenog sina – Staniju Dobrojević.

– Staniju sam upoznala ne lično, već preko video-poziva. Za Staniju imam sve najljepše da kažem, jedva čekam da se vidimo uživo! Stanija je toliko pozitivna osoba, tako je lijepa, tako lijepo priča… Tako nas je lijepo prihvatila. Toliko je volimo, kao svoje dijete! Skoro svake večeri smo bili na video-pozivu sa njom, ona je divna – počela je Mevlida.

– Znate li koja je razlika između Stanije i Aneli? Stanija nije bila ni u kakvim lošim pričama, nije koristila neke supstance, krala, bila u zatvoru… Stanija je osoba za poželjeti, a Aneli je to sve prošla. Njih dvije, to je razlika nebo-zemlja. Staniju jedva čekam, samo da je vidim i da je zagrlim! – istakla je ova žena.

Ona priznaje i da ju je vijest o gubitku Stanijine i Asminove bebe mnogo pogodila.

– To mi je jako teško palo, prva sam saznala. Toliko nam je teško… I sada je, još uvijek. Ali, dat će Bog! – istakla je Asminova majka.

U razgovor se umiješao i Asminov otac Mustafa Durdžić.

– Glavni razlog zbog kojeg sam se ja oglasio jesu Stanijine suze. Kada neko nekoga tako optuži, jednu damu, gospođu, ženu, da je otela nekome oca, muža… Reakcija javnosti je takva kakva je bila. Zbog toga sam morao da reagujem, to nije istina – istakao je Mustafa.

– Stanija je nama toliko promijenila osjećaj, prvi put smo vidjeli svog sina sretnog. Imao je puno djevojaka, Stanija mu je vjerovatno bila prva ljubav! Pa pogledajte im sliku, to je milina da se vidi! I sama nam je pričala: “Ja sam na sedmom nebu, ja ovako nešto nikad nisam doživjela”. Nadamo se da će opet biti sve okej, da će se pomiriti – zaključio je Mustaka Durdžić za pink.rs.

KOJA JOJ JE DRAŽA? Majka Asmina Durdžića frapirala izjavom o bivšoj snahi Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima