Koju obuću odabrati za posao?

Odabir prave obuće za posao ključan je za profesionalan i njegovan izgled.

Svakog jutra susrećemo se s dilemom odabira prave obuće za posao, a odgovor nije jednostavan jer ovisi od puno toga. Odabir prave obuće za posao ključan je za profesionalan i njegovan izgled.i o prirodi posla koji obavljao, kao i o “dress code” politici kompanije.

Tenisice za opušteni poslovni look

U modernim poslovnim okruženjima gdje se cijeni fleksibilnost, mnoge kompanije dopuštaju zaposlenicima opuštenije odijevanje. Za vas koji radite u takvom okruženju, tenisice su odličan izbor.

 Gležnjače

Gležnjače su odličan izbor poslovne obuće u prijelaznim vremenskim razdobljima, kao što je jesen. Fleksibilne su, mogu se kombinirati uz različite kombinacije, za različite prilike i idealan su izbor za one koji traže svestranu obuću.

Klasična elegancija

Klasična elegantna obuća, poput muških cipela na vezanje, elegantnih mokasina i salonki, neizostavan je dio poslovne garderobe. Ova vrsta obuće savršeno se uklapa u formalna poslovna okruženja gdje je profesionalnost na prvom mjestu. Muške cipele na vezanje simbol su elegancije, dok mokasinke daju dašak udobnosti. Chic salonke idu uz sve stilove, a žene ih mogu kombinirati uz bilo koju poslovnu garderobu, od haljina do suknji, prenosi Zadovoljna.hr.

(Zene.ba)

The post Koju obuću odabrati za posao? appeared first on Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima