back to top

Koliko muški horoskopski znakovi brzo dosade u vezi i kako horoskop utječe na njihovu predanost

Jeste li se ikada zapitali koliko muškarci brzo postanu dosadni u vezi? Na to utječu brojni čimbenici, počevši od stvari vezanih uz odnos između vas dvoje, do njegovih dugoročnih ciljeva, do… astrologije!

Saznajte koliko mu brzo dosadi veza, ovisno o horoskopskom znaku!

Ovan

Muškarac Ovan je dinamičan muškarac, koji uvijek traži nešto novo. On nešto želi i želi da se to dogodi “odmah”! Morate se naoružati strpljenjem kako biste mogli držati korak s njim.

Bik

Bik je vjeran muškarac, koji ulaže svoje osjećaje i koji ostaje uz vas. On ni ne shvaća kada je toliko upleten u vezu. Nije tip koji uvijek teži nečem novom, pa mu nikad nije dosadno i teži onoj poznatoj udobnosti.

Blizanci

Muškarac Blizanac preferira prolazne veze i brzo se umori od stabilnosti. Njegova dvojna priroda uvijek treba nove stvari i želi pobjeći od rutine.

Rak

Ako ste ikada poznavali Raka, već znate da je on obiteljski orijentirana i posvećena osoba. Jednom kad odluči da si ti ta, zauvijek je s tobom. Voli stabilnost i uvijek želi da ljudi oko njega budu sretni.

Lav

Lav je strastven znak koji voli biti u vezi. Potreban mu je partner koji je uključen, koji će mu posvetiti puno vremena i koji će ga držati na nogama. Inače mu sve brzo dosadi.

Djevica

Rođena Djevica je oprezna i organizirana. Ona je uvijek u toku i nikad joj ništa ne dosadi tako brzo kao ostalim znakovima. Ali također želi vidjeti svoju partnericu zaručenu i radije će biti sam nego s pogrešnom osobom.

Vaga

Muškarac Vaga voli se osjećati dobro i biti zaljubljen. Potreban mu je partner koji će mu dati emocije i učiniti da osjeća “leptiriće u trbuhu”. Inače mu postaje dosadno i traži sljedeću moguću vezu.

Škorpion

Škorpion je tajanstven i ima tendenciju da više završi u vezama za jednu noć. Njemu veza ne dosadi brzo, jer čini sve da atmosfera bude zanimljiva.

Strijelac

Strijelac je vrlo angažiran i prisutan u vezi, ali isto želi vidjeti i od druge osobe. Ako to ne odgovara njegovim potrebama, odmah recite “STOP”. Ne podnosi biti u blizini nekoga tko mu ne pomaže u razvoju.

Jarac

Jarac zna da veza zahtijeva predanost i rad. On je odan i predan partner koji ostaje uz vas i želi stabilnost. Ne dosadi prebrzo i uvijek se trudi izmamiti osmijeh na vaše lice.

Vodenjak

Vodenjak je neka vrsta enigme kada su u pitanju veze. Nikada ne znate koje su njegove prave namjere i kakve osjećaje gaji prema vama. Ne podnosi osjećaj zatvorenosti jer ga povezuje s dosadom i monotonijom. Dajte mu slobodu i bit će najsretniji s vama.

Riba

Muškarac Riba treba zdravu i skladnu vezu. Inače se umori od pokušaja i radije ide dalje.

Izvor: Sensa


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima