KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MAJE I BILALA: U sve umiješani oni

Bivša riajliti učesnica i starleta Maja Marinković definitivno je stavila tačku na vezu sa Bilalom zbog kojeg se preselila u Sarajevo, međutim, sada otkriva da ništa nije bilo sjajno te da više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru i torturu.

Ona je priznala da je njegova porodica nije prihvatila kako su oni to predstavili i da su očekivali da ona promijeni vjeru.

– Dečko nije normalan, ja sam opet ispala budala, ali dobro, iskreno moj Taki mi je po ko zna koji put otvorio oči i hvala mu na tome. Ja ocu nisam ni smjela da pričam sve jer znam kako bi reagovao. Kćerka sam mu i shvatio je on da ja nisam sretna i kakav je zapravo Bilal. Istina je da smo nas dvoje dva svijeta, ja ništa ružno nisam htjela da o njemu kažem, ali eto, prvi je ispao prema meni nefer i tražio da me ljudi pljuju po emisijama, davao je izjave koje nemaju veze sa mozgom. Želim mu sve najbolje što dalje od mene – rekla je Maja, a onda otkrila da li je istina da je Bilalova porodica željela da promijeni vjeru:

foto: M.P./ATAImages

– Jeste, oni me nisu prihvatili iz nacionalnih razloga, vidjela sam da im to smeta. Ja nisam išla ni na jedno slavlje jer nisam njihova, da tako kažem. Primjećivalo se to, nisam ja glupa. Pitali su me kada sam upoznala njegovu porodicu da li bih mijenjala vjeru, šta mislim o tome. Da, htjeli su da promijenim vjeru – rekla je Maja.

Marinković se takođe dotakla i Bilalovih prijetnji da će se ubiti nakon raskida.

– Prijetio je on često, ucjenjivao tako, ali dečko laže, to veče je umislio da se ja dopisujem sa Janjušem jer smo bili zajedno u emisiji. Pritom, on i ja tada smo već završili, pa mi je prijetio, objavila sam poruke, zvao, ja se nisam naravno javljala. Htio je da me uhvati na patetiku, ali džabe, ne nasjedam. Zabolje o ga je Janjuš jer smo imali normalnu konverzaciju – rekla je Maja, a onda otkrila da li se viđa sa Janjušem.

konačno otkriven razlog raskida maje i bilala: u sve umiješani oni

– Ne, vidjeli smo se tada u emisiji i nismo se dopisivali, bila je slučajnost da mi držimo telefone u rukama. Nemam komunikaciju sa njim kako neki pišu, želim mu sve najbolje. Ja nemam problem da gostujem sa bilo kim – rekla je starleta, a onda otkrila da li se čuje sa Zvezdanom Slavnićem sa kojim je imala intimne odnose tokom učešća u rijalitiju:

konačno otkriven razlog raskida maje i bilala: u sve umiješani oni

–Ne, ne, isto mislim što sam i prije, on je okej lik, ja ga gotivim, Zveki je super, ali se više ne družimo – završila je Maja.

(Express/Espreso)

KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MAJE I BILALA: U sve umiješani oni Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima