back to top

Koridor pomrčine završava i počinju dani snažne energije mladog Mjeseca – što učiniti

koridor pomrčine završava i počinju dani snažne energije mladog mjeseca - što učiniti

Mladi Mjesec je jučer (8. travnja) zatvorio koridor pomrčine i započeo novo i znatno produktivnije razdoblje. Sve to znači da dobra vremena tek dolaze.

Ovo su dani kada morate zahvaliti Svemiru za sve dobro što vam je dao. Najbolje bi bilo da napišete dugačko pismo zahvale svima do kojih vam je stalo.

Mladi Mjesec je mjesec energije i rasta, kreativnog stvaranja i uspjeha. Pismo koje ćete napisati je tu da vas podsjeti da već imate nešto vrijedno i da bi vas energija trebala održavati tijekom mladog Mjeseca, jer dobro samo privlači dobro.

Retrogradni Merkur bit će prisutan do 25. travnja, ali morate znati da je najgore prošlo. Zamislite da ste do sada samo čupali korov, a sada je vrijeme da posadite sjeme i gledate kako raste iz plodnog tla.

Od 10. travnja sve će krenuti na bolje. Oni koji rade na sebi i koji si stalno ponavljaju: „Ja sam najbolji, ja sam najuspješniji“ na kraju će privući samo blagostanje.

Stoga samo naprijed – budite pozitivni i uvijek mislite da “kako zračite, tako i privlačite”.

Najvažnije: budući da će mladi mjesec zatvoriti koridor pomrčine s pomrčinom Sunca, pažljivo slušajte sebe i ponašajte se prema svojim unutarnjim zahtjevima.

Sjetite se sebe iz vremena kada ste bili vrlo, vrlo divno raspoloženi, bez obzira na sve. Osjetite ovo stanje. Ponovno ga uključite. Pogotovo u ovom razdoblju.

Izvor: Stil

Žene Ovan, Bik, Djevica i Škorpion čekaju veliki uspjesi do kraja travnja 2024. godine.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima