back to top

Lima plijenila svojom ljepotom iako joj neki poručuju da ‘ne izgleda lijepo kao prije’

Čuvena manekenka Adrijana Lima česta je gošća Filmskog festivala u Veneciji, godinama unazad. Na čuvenoj Mostri večeras se pojavila u intrigantnoj haljini u crnoj boji i sa svjetlucavim detaljima. Slavna Brazilka prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma “The killer” reditelja Dejvida Finčera. Da li ste očekivali ovakvo modno izdanje od nje?

Filmski festival u Veneciji bio je večeras malo drugačiji nego prethodnih godina. Nije bilo toliko zvanica na crvenom tepihu gdje su se pored Adrijana Lime pojavile i model Rouz Bertam i TV Lice Hofit Guran. Na dešavanja i te kako ima utjecaj štrajk holivudskih glumaca i scenarista koji je počeo prije nekoliko mjeseci.

Manifestacija se ipak održava uprkos tom štrajku, pa pored brojnih filmskih detalja pristižu iz Venecije i modne priče. Adrijana Lima je na Filmskom festivalu u Veneciji, pozirala u haljini širih rukava, sa uzanijim donjim dijelom. Na fotografijama sprijeda njeno modno izdanje bilo je daleko odmjerenije nego na ostalim slikama, ali se i tada vidjelo da je materijal dosta providan, a izgledalo je i kao poznato modno ime ne nosi brushalter.

Izazovnost njene odjeće došla je do izražaja kada se okrenula. Ispod haljine golih leđa nije bilo mjesta za “standardni” veš što je sam kroj odjeće dodatno naglasio.

Lima se, sudeći po njenom osmjehu, sjajno provela na premijeri, a i da je bilo više zvanica, bila bi u prvom planu. Frizura je dosta ležerna, a šminka usklađena s tamnom boje haljine.

Njeno večerašnje izdanje dosta se razlikuje od njenog stila koji je promovirala prije trećeg porođaja. Zna se da je Adrijana Lima u trećoj trudnoći dobila višak kilograma, a prate je nažalost brojni komentari da više ne izgleda “lijepo kao prije”. Ljepota je bila i ostala u oku posmatrača, a čini se da slavna manekenka pokušava da pronađe modni manir koji joj trenutno najviše odgovara. Lima prkosi kritikama i šalje poruku da se osjeća veoma zavodljivo u svojoj koži, iako se navodno ne uklapa u standarde “besprijekornog” izgleda.

Adrijana Lima pozirala je na crvenom tepihu s Albertom Barberom, direktorom 80. Filmskog festivala u Veneciji.

lima plijenila svojom ljepotom iako joj neki poručuju da ‘ne izgleda lijepo kao prije’
Lima plijenila svojom ljepotom iako joj neki poručuju da ‘ne izgleda lijepo kao prije’
pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima