Luksuzni vs. drogerijski: Pronašli smo jednako dobre, a pristupačnije pudere

Od pudera, na koji smo često skloni potrošiti i više nego treba, očekujemo da nas dobro služi. Želimo da je on dugotrajan, da ima pokrivnu moć koju priželjkujemo te da paše našem tipu kože. Ako je ona masna želimo matirajući puder koji se neće početi raspadati tijekom dana. Ako je, pak, naša koža suha, želimo puder koji je poput ekstenzije skincare rutine i koji dodatno hidratizira našu kožu lica. Uz to, puder tijekom dana ne smije oksidirati pa da ujutro izađemo s jednom nijansom na licu, a do podneva to bude neka skroz druga. Uz sve to, želimo da naš puder ne stoji cijelo bogatstvo, pogotovo ako ga koristimo svaki dan.

Drogerijski puderi jednako dobri kao skuplje verzije

Naravno, neki skupi puderi zaista opravdavaju svoju cijenu, iako – da se ne lažemo, većinom plaćamo za ime koje stoji na bočici. Srećom, prošlo je ono doba kada su samo skupi puderi radili svoj posao, a kada su oni drogerijski bili nužno zlo. Više ni drogerijski puderi nisu one čudne teksture koja izgleda kao maska na koži. Također, dugotrajniji su te su mahom i obogaćeni sjajnim sastojcima kako bi osim dekorativne imali i njegujuću ulogu. Tako zapravo i treba biti jer se radi o proizvodu koji najčešće nosimo 8 sati i više. Cijena sada, srećom, više nije mjerilo za kvalitetu, a kvaliteta više nije nešto što moramo žrtvovati ako ne želimo dati cijelo bogatstvo za puder.

Police u drogerijama sada su prepune proizvoda i svatko može izabrati nešto dobro za sebe. Drogerijski puderi sada rade jednako dobar posao kao i one luksuznije varijante istog proizvoda. Oni imaju trajnost i otpornost.

Foto: Instagram (@shanigrimmond, @sarahrenee_official),
Ulta, L’oreal Paris, essence, dm, Aura, Catrice

Objava Luksuzni vs. drogerijski: Pronašli smo jednako dobre, a pristupačnije pudere prvi put se pojavila na Journal.hr.


www.journal.hr

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima