back to top

“MAMA TI SE DIJELILA S KIM JE STIGLA JER TI JE OTAC ZLO” Zadrugarka udarila na Dalilu

Dalila Dragojević aktivna je na društvenim mrežama i odlično zarađuje od mečeva na Tiktoku. Ona je neko ko je “široke ruke” i često šalje poklone prijateljima kada igraju mečeve.

Dalila nerijetko ulazi u sukobe na pomenutoj društvenoj mreži. Sada je zaratila sa bivšom zadrugarkom, Milicom Kemez i to zbog njene sestre Mirele Kemez.

Dalila je tokom jednog lajva pročitala poruke koje je Mirela slala svom bivšem dečku, koji je inače Dalilin prijatelj. Mirela je zamjerila svom bivšem što šalje poklone Dalili, što je nju iznerviralo.

Potom je Dalila pratila jedan Tiktok meč i iskoristila priliku da potkači Mirelu, aludirajući na to da je bila sa sestrinim dečkom, Borom Santanom.

– Dvije sestre dijelile Boru – napisala je Dalila.

Sada se u taj sukob umiješala i Milica, koja je odgovorila Dalili putem svog Instagram profila.

Foto: Printscreen

– Da li može neko da objasni ovoj ljudskoj karikaturi da je smiješna i da parama koje prosi po TikTok – u i muze ljude, koje poslije ismijava, ne može da sakrije zlobu koja isijava iz nje. Mama ti se dijelila sa kim je stigla jer takvo zlo od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u historiji rijalitija, koji se smučio ljudima otkad si kročila nogom u isti. Idi muzi ljude i ne uzimaj me više u usta, niti moju sestru. Evo ti malo medijske pažnje, pošto te nema nigdje – poručila je Kemezova.

Dalila je potom objavila stori koji su mnogi protumačili da je bio posvećen Milici i Mireli.

“mama ti se dijelila s kim je stigla jer ti je otac zlo” zadrugarka udarila na dalilu
Foto: Printscreen

– Dvije smo sestre, dvije sudbine – poručila je Dragojevićka.

Ubrzo su i Dalila i Milica obrisale storije. Podsjećamo, ovo nije prvi put da su njih dvije zaratile. Tokom boravka u Beloj kući Kemezova je jednom bila na ivici nervnog sloma, kad joj je Dragojevićka poručila da samo koristi svoju tužnu životnu priču da bi glumila žrtvu, dok se o navodnoj aferi Bore i Mirele spekulisalo tokom više sezona “Zadruge”.

(express/srbijadanas)

“MAMA TI SE DIJELILA S KIM JE STIGLA JER TI JE OTAC ZLO” Zadrugarka udarila na Dalilu Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima