back to top

Mega slavnoj pjevačici SIJEVNULO MEĐUNOŽJE NA SNIMANJU, majka trčala da SAKRIJE BRUKU

Pjevačica Kamila Kabeljo ide od sjaja do očaja! Nekada crnka, sad provokativna plavuša, koju je planetarna publika zavoljela kao slatku 15-godišnju djevojčicu u poznatoj grubi “Fifth Harmony”, u posljednje vrijeme potpuno je promijenila imidž i počela je da pokazuje i šta treba i šta ne treba. Paparaci su je sada fotografisali na snimanju novog spota i – u prvi plan je izašlo njeno međunožje!

Da li se ovo desilo slučajno, dok je slavna Kubanka Kamila Kabeljo sa adresom u Majamiju pokušavala da se namesti za novu scenu, ili je sve marketinški potez da privuče što veću pažnju javnosti pred izlazak novog albuma – ne znamo – ali uzevši u obzir da je nove projekte najavila tako što je svjesno provocirala i rasplamsavala maštu miliona pratilaca na Instagramu u tangama – možemo samo da insinuiramo.

mega slavnoj pjevačici sijevnulo međunožje na snimanju, majka trčala da sakrije bruku
Mega slavnoj pjevačici SIJEVNULO MEĐUNOŽJE NA SNIMANJU, majka trčala da SAKRIJE BRUKU

Da je Kamila Kabeljo malo prešla granicu ukusa primijetila je i njena mama na setu, pa je hitro prišla da prekrije njen donji veš neobičnom crnom haljinom koju je pjevičica obukla – ali paparaci su bili brži i nove fotografije su za tili čas postale viralne na društvenim mrežama.

Ono što je primjetno jeste da je čuvena hitmejkerka dovela liniju do zavidnog nivoa, uprkos i u inat brojnim uvredama i ružnim komentarima koje je dobijala na račun svog izgleda, nakon što se tokom korone ugojila, pa su joj mnogi dali pogrdni nadimak “beba kita”.

Ipak, čini se da je Kamila uspjela da se izdigne iznad svega lošeg i da se u potpunosti posveti sebi i svojoj karijeri, pa mnogi sa nestrpljenjem očekuju da čuju šta će im to novo u muzičkom smislu ponuditi vlasnica hitova “Havana” i “Senjorita”.

Što se tiče provokativnih fotografija, čini se da publika ni za to neće ostati uskraćena u narednom periodu, jer ako pogledamo njen Instagram profil, jasno je da Kamilina ideja za novu eru upravo golicanje mašte publike upadljivim demonstriranjem svojih atributa.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima