back to top

“Mnogo mi je lakše otkad Rašid nije živ” Udovice Sinana Sakića otkrila da je PREKRŠILA DIO TESTAMENTA

 Prije pet godina napustio nas je pjevač Sinan Sakić, koji je iza sebe ostavio na desetine hitova.

Njegovi obožavaoci, prijatelji, saradnici i porodica ni danas ne mogu da se pomire sa odlaskom velike muzičke legende, a kako bi sačuvala uspomenu na lik i djelo pokojnog supruga, Sabina Sakić je juče svečano otvorila muzej posvećen Sinanu u njegovoj rodnoj kući u Loznici i tom prilikom porazgovarala sa predstavnicima medija.

Atelje i muzej otvoren je baš na datum kada je pokojnom pjevaču 13. oktobra bio rođendan, te da je živ napunio bi 67 godina. Među prisutnima, bio je i njegov sin Alen, dok kćerka Đulkica nije mogla da dođe. Sabina ipak ističe da su joj oni velika podrška, prenosi Blic.

Međutim, dugo se spekulisalo o tome da Sinanova udovica Sabina nije u najboljim odnosima sa pjevačevom djecom iz prvog braka, Medom i pokojnim Rašidom, a razlog je bila zaostavština.

– Sinan je ostavio pisani testament i svjedoke kao nepisani. Pritom, većina imovine se vodi na moje ime, a druga stvar svako djete je od njega dobilo svoje nasljedstvo. Čak iako je Sinan striktno zabranio da se neke stvari prebace na tuđa imena, ja sam ih poslije ostavinske ispoštovala i dala drugoj djeci. Rašid, koji je preminuo, odmah je prodao stan, a drugi živi u tom stanu – rekla je Sabina Sakić.

Potom se osvrnula na iznenadnu smrt Sinanovog sina Rašida, koji je u maju preminuo u KPZ Sremska Mitrovica. Naime, Rašid je tokom života više puta privođen zbog nasilničkog ponašanja, pokušaja ubistva, iznuda, a sve to je stvaralo probleme porodici Sakić.

– Naravno da mi je lakše, mnogo lakše. I kada je Sinan bio živ pravio nam je velike probleme. Međutim, pošto je Sinan bio javna ličnost vrlo je neprijatno da izađete u javnost i da se žalite. Ljudi su takvi da kada nemaju svoje živote jedva dočekaju da vas ogovaraju, a pritom ne znaju situaciju. U svakom slučaju, mnogo je lakše – dodala je Sabina.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima