back to top

Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku naučnicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

Rupert Murdoch i njegova nova zaručnica Elena Žukova uhvaćeni su u šetnji, a najveću pažnju privukao je njezin veliki dijamantski prsten.

Manje od godinu dana nakon što je otkazao svoje posljednje vjenčanje, bivši predsjednik Foxa, 92-godišnji milijarder Rupert Murdoch zaprosio je novu partnericu s kojom je prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu.

Sada je par uhvaćen u šetnji sa psom, a dijamantni prsten na ruci Elene Žukove privukao je najveću pažnju zbog njegove veličine.

Buduća Rupertova supruga, 67-godišnja molekularna biologinja Elena očito je od njega već dobila zaručnički prsten, a dijamant je gotovo veći od njezina prsta.

Američkom milijarderu i medijskom mogulu ovo će biti peto vjenčanje, koje sprema u 93. godini života, a Murdoch je obećao da će to doista biti njegova posljednja svadba.

Ovo je drugi put da je Murdoch zaručen u godinu dana te se već govori kako će se vjenčanje održati na Murdochovu kalifornijskom imanju Moraga, gdje posjeduje i vinograd.

Prošlog je marta objavio da će se oženiti s Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko sedmica kasnije.

moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku naučnicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!
Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku naučnicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

Murdoch i Žukova navodno su počeli izlaziti prošlog ljeta, tek što je raskinuo zaruke s bivšom. Žukova je poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umjetnina Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Inače, Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Murdoch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry Hall, nisu dobili djecu tokom šestogodišnjeg braka.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima