back to top

Na Bradini pucali i pivskim bocama gađali vozilo Mostarca

Muškarac iz Mostara prijavio je konjičkoj policiji da su mu noćas na cesti M17, u mjestu Bradina, tri nepoznate osobe najprije gađale vozilo staklenim pivskim bocama, a zatim i pucale iz vatrenog oružja, pri čemu je jedan metak pogodio lijevu stranu vozila.

U noći sa 19. na 20. listopada u 00,15 sati, A.Đ. iz Mostara prijavio je PS Konjic da su mu na cesti M17, u mjestu Bradina, tri nepoznate osobe, koje koriste vozilo marke Golf VI, crne boje, gađale vozilo staklenim pivskim bocama, pri čemu su razbili staklo na zadnjim vratima vozila, izvijestio je u petak na svojim internetskim stranicama MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

Prijavitelj je potom nastavio voziti prema Konjicu, a nepoznate osobe su pucale iz vatrenog oružja, pri čemu je jedan metak pogodio lijevu stranu vozila.

Prema navodima prijavitelja i svjedoka ispaljeno je najmanje pet hitaca. A.Đ. je vozio do mjesta Podorašac, dok su prijavljeni ostali u mjestu Bradina.

Patrole policije obišle su širi lokalitet mjesta Bradina, ali navedeno vozilo nije pronađeno. O događaju je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je očevid, te su poduzete sve potrebne mjere i radnje na pronalasku počinitelja, navode iz policije.

The post Na Bradini pucali i pivskim bocama gađali vozilo Mostarca appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima