Nadal opet o Novaku: Najbolji je u povijesti

Španjolski tenisač Rafael Nadal danima priča o najboljem tenisaču svijeta Novaku Đokoviću, a sada je za AS istaknuo da je Đoković najbolji svih vremena.

Brojke su brojke, statistika je neumoljiva iu tom smislu Novak ima bolje brojke od mojih, to je nesporno. Nemam dovoljno velik ego da pokušavam prikriti stvarnost ili je prikazati kao nešto drugo. Ovo je istina. Ostalo je ukus, inspiracija, način interpretacije, sviđa li vam se jedno ili drugo više. Što se titula tiče, Đoković je najbolji u povijesti i tu se nema što raspravljati. Tada, kao i uvijek, svatko može kreirati priču kako želi, da podsjeti na veliki broj mojih ozljeda. Šteta mi je što je moje tijelo (bilo) u takvom stanju, ali i to je dio sporta, rekao je Nadal, a zatim nastavio:

– Čestitam Đokoviću na svemu što je postigao i to me ne frustrira. Rekao sam to kada sam bio tenisač koji je osvojio najviše slamova, rekao sam to isto kada smo bili izjednačeni i govorim to sada kada sam u zaostatku. Neću biti onaj koji osobnom borbom pokušava poželjeti biti ono što nije. Što jest – jest, što nije – nije. Ovo govorim zadovoljan svime što sam napravio.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima