back to top

NAJBOLJI: JOKIĆ NAKON OSVOJENJA MVP TITULE

Srbijanski Košarkaš i igrač Denvera Nikola Jokić po treći je put proglašen najkorisnijim igračem NBA lige.

Nakon što je osvojio veliko priznanje, srpski as održao je konferenciju za medije na kojoj je odgovarao na brojna pitanja. Jokić je na press konferenciju došao u majici s natpisom “Brate” posvećenom Dejanu Milojeviću.

– Iskreno govoreći, ovu košulju nosim skoro svaki dan. Deki je bio čovjek koji mi je dao slobodu, pokazao kako stvari trebaju funkcionirati. Imati pozitivnu energiju i pozitivan stav. Uvijek sam to o njemu govorio samo prijateljima, ne u medijima. Bio je naš obiteljski prijatelj. Sada mi znači puno više i više mi je značio kad mi nije bio trener. Uvijek je bio u mojoj kući kad je bio ovdje, kad je bio u Golden Stateu, bilo je to pravo kvalitetno prijateljstvo s puno iskrenosti među nama. Mislim da je Deki tip kojeg uvijek želiš imati za prijatelja, on je netko tko će ti reći kako stvari stvarno stoje, bez laži i skrivanja.rekao je Jokić.

Nikola, što je za tebe natjecanje u NBA?

– Mislim, to je osjećaj natjecati se na visokoj razini, natjecati se protiv najboljih u ligi, natjecati se protiv najboljih trenera, natjecati se u težem okruženju, znate, samo gubiti utakmice, pobjeđivati, stjecati iskustvo, samo je važno biti tu u velikim trenucima i velikim utakmicamarekao je Jokić.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima