back to top

Najhladnije majke rođene su u ova 3 znaka, ne pokazuju emocije i nedostaje im nježnosti

najhladnije majke rođene su u ova 3 znaka, ne pokazuju emocije i nedostaje im nježnosti

Osim što nas upozorava na nadolazeće događaje, astrologija često istražuje kako se određene osobine ličnosti manifestiraju u različitim aspektima života, uključujući ulogu roditeljstva.

U ovom slučaju astrolog navodi tri znaka čije bi žene mogle imati posebne karakteristike vezane uz majčinstvo. Važno je napomenuti da ova izjava ne vrijedi apsolutno za sve žene rođene u ovim znakovima, jer astrologija nudi samo jednu perspektivu i generalizaciju.

Očito je da te žene vole svoju djecu, no njihov pristup majčinstvu može se temeljiti na određenim karakteristikama koje se percipiraju kao hladnoća, stroga disciplina te nedostatak pažnje i nježnosti. Djeci to može predstavljati izazov jer svako dijete treba osjetiti ljubav, pažnju i nježnost roditelja.

Jarac

Majka rođena u znaku Jarca karakterizirana je kao osoba koja postavlja visoke standarde i zahtijeva željeznu disciplinu u roditeljskoj ulozi. Emocije joj nisu na prvom mjestu i smatra da su one znak slabosti, kako kod nje, tako i kod djeteta.

Ova majka se oslanja na logiku i pristup batine i mrkve – nagrađivanje i kažnjavanje. Smatra da će previše nježnosti samo razmaziti dijete, često zanemarujući činjenicu da su djeci potrebni toplina i pažnja.

Djeca rođena u obiteljima s majkom Jarcom često odrastaju udaljena od nje, a mnoga čak prekidaju kontakt s majkom doživljavajući je kao osobu koja ih nikad nije dovoljno voljela.

Lav

Žena rođena u znaku Lava, kada postane majka, često se nastoji potpuno posvetiti brizi o djetetu. Međutim, problem nastaje kada dijete počne izražavati svoje želje i volju. Tada se može pojaviti egoistična i diktatorska strana majke Lavice.

Primjerice, ako se dijete želi baviti nekom aktivnošću koja nije u skladu s majčinim očekivanjima, majka Lavica može se tome opirati. Djeca majki u ovom znaku često odrastaju pod pritiskom ispunjavanja majčinih želja, što može spriječiti njihovu sposobnost da razviju vlastitu osobnost.

U takvim obiteljima djeca mogu osjećati manjak slobode i teškoće u razvoju vodstva, osim ako nisu rođena u znaku Ovna, Bika ili Lava, jer će se suprotstaviti majčinim očekivanjima.

Djevica

Majka rođena u znaku Djevice obično se smatra odgovornom i brižnom mamom. Njezin je glavni fokus na pružanju osnovnih potreba djeteta, kao što su kvalitetna hrana, čista kuća i minimalna udobnost. Djeca ovih majki često su uredna i pristojna.

Ipak, ponekad majka Djevica zna biti previše zabrinuta za izgled i sliku svoje obitelji, zaboravljajući da su majčinska ljubav, toplina i nježnost jednako važni kao red i disciplina.

Majka Djevica obično se ne slaže s djecom rođenom u znaku Raka i Riba, što može dovesti do čestih sukoba i distanciranja u odnosima u budućnosti.

Izvor: Stil


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima