back to top

NAJLAKŠE JE NAPRAVITI DIJETE! Luna prvi put pred kamerama nakon porođaja

Pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani se nedavno porodila i na svijet donijela drugu kćerku, kojoj su Marko Miljković i ona dali ime Lana. Luna se danas našla prvi put pred kamerama uživo nakon izlaska iz bolnice, te otkrila kako se osjeća.

– Odlično se osjećam, kako i izgleda. Drugi put, sve si naučio, sve znaš, ništa mi teško ne pada. Naoštrila sam se i spremila za drugo dijete. Dovoljno spavam. Za mene je sve ovo sasvim normalno. Uživam u ulozi majke. Taj osjećaj kad rodiš, ponovila bih još 10 puta – rekla je Luna.

– Mia je toliko puna ljubavi, prelijepo je prihvatila sestru, što mi je drago, imala sam strah. Dosta je posesivna, voli da je u centru pažnje, ali je super prihvatila. I previše je voli. Pokušavamo da joj objasnimo da ne može baš sve da radi sa njom. Tu je, i pjeva joj, mijenja pelene… Lana se još uvijek ne žali, ne smeta joj to Mijino. Čula sam priče da djeca teško prihvate kad dođe drugo dijete. Ako gledamo tako, Mia je zaista odlično prihvatila bebu. Svi su presretni. Marko i ja smo timski onako, žongliramo sa dvije bebe. Jako je važna podrška i pomoć, sve je u najboljem redu – dodala je Đoganijeva, pa otkrila kako se osjećala u bolnici prije porođaja:

– Prošli put sam imala cimerku, drugaricu iz osnovne škole. Ovaj put sam htjela da budem sama, da budem u apartmanu, bio mi je potreban mir. Izabrala sam apartman zbog posjeta, dolazili su svi moji dragi ljudi. Super mi je bilo u bolnici, spavala sam, jela, odmorila – ispričala je Luna.

– Kod kuće sve super funkcioniše, samo da tako i ostane. Što se tiče trećeg djeteta, ne planiramo, Bog je taj koji odlučuje. Želim da budem neko vrijeme u normalnom stanju, da budem ona mama sa dvoje djece, da se skockam, dotjeram. Sad imam neku motivaciju, već sam krenula da radim na sebi. Na režimu sam. Ako bude trebalo da bude treće dijete, da sačekamo nekih 5, 6 godina… Najlakše je napraviti dijete, to nije problem, hvala Bogu dragom da to kod nas nije problem. Još jedan dječak, što da ne, neki Luka, Luka nam je ime za dječaka – otkrila je pobednica “Zadruge 2”.

(express/alo)

 

 

NAJLAKŠE JE NAPRAVITI DIJETE! Luna prvi put pred kamerama nakon porođaja Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima