back to top

NAJLJEPŠA MLADA JOGOSLAVIJE? Evo kako je Ruška Jakić izgledala u vjenčanici prije 40 godina

Poznata voditeljica Ruška Jakić već decenijama je na javnoj sceni i sigurno je jedno od najdugovječnijih TV lica na ovim prostorima.

Ruška je tri puta stajala na ludi kamen. Prvi brak bio joj je sa glumcem Dejanom Đurovićem.

-Dejan Đurović je bio moja prva, najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo “Dragstor ozbiljne muzike” i igrao je u čuvenom filmu “Subotom uveče”. Dejan je radio u “Radio Beogradu”,  pričala je svojevremeno voditeljica, piše Glossy.

Drugi suprug, ujedno i otac njene kćerke Ane koja je u braku sa jednim Italijanom, je poznati arhitekta Lale Nadeždić.

Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bismo se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje kćerke Ane, mojim drugim suprugom – čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dvije godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva mjeseca – kaže Ruška.

Treći put je izgovorila sudbonosno “DA” muzičaru Voji Mulini.

-Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku. To je bio Voja Mulina, bubnjar iz Škulinog orkestra. Volio me je beskrajno i bio je bezgranično ljubomoran. Kada je moja Ana imala tri-četiri godine, bio je tad sa njom u parku i ona ga je pitala da li može da ga zove tata. Razvela sam se kad me prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće – prisjeća se Ruška.

Ostala je zabilježena fotografija, po kojoj bi se dalo zakljućiti da je nestala na svadbi Ruške Jakić.

Ruška je izgledala fantastično i imala je neobičnu lijepu vjenčanicu, i dobila je veliki broj pozitvnih komenatara na društvenim mrežama.

NAJLJEPŠA MLADA JOGOSLAVIJE? Evo kako je Ruška Jakić izgledala u vjenčanici prije 40 godina Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima