back to top

Najopasnije astro razdoblje traje do 28. listopada – 1 znak će imati sreće, ostali neka budu oprezni

Koridor jesenske pomrčine započeo je 14. i završava 28. listopada. Sadašnje razdoblje smatra se najopasnijim u ovom mjesecu, jer donosi neobične, mistične i ne tako lijepe događaje.

Važne zadatke treba odgoditi, posebice donošenje važnih odluka. No, posrećit će vam se i jedan horoskopski znak.

Govorimo o ljudima koji su rođeni u znaku Bika. Za razliku od ostalih, ovo će biti trenutak kada ćete moći ostvariti svoj cilj.

To znači da ćete uspjeti na svim poljima, a bit će i lijepih iznenađenja kada je ljubav u pitanju. Zvijezde savjetuju da preskočite samo jednu stvar – ozbiljne razgovore s partnerom. Naglašene emocije mogu vas dovesti do ozbiljnog sukoba. Izbjegavajte dokazivati ​​da ste u pravu.

Ako ste se prethodno posvađali s voljenom osobom i niste u najboljim odnosima, imat ćete priliku sve promijeniti. Vaša će veza biti stavljena na važnu kušnju. Sudbina će vam dati priliku da ispravite greške iz prošlosti.

Također, ovo će biti dani kada će vam se dogoditi nešto što niste mogli zamisliti ni u najluđim snovima.

A koji su savjeti za ostale i manje sretne horoskopske znakove…

Otjerajte negativne misli i usredotočite se na pozitivne. Ako se stalno osvrćete na ono što vam ne ide u prilog, do kraja mjeseca vrijedit će slogan “potegni – potegni”. Nemojte se bojati promjena. Naprotiv, hrabro ih prihvatite.

Izvor: Bljesak žene

Detaljan mjesečni horoskop za studeni 2023.: 3 znaka će ostvariti svoje snove


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima