back to top

Najpouzdanije stranice i online poker sobe za ljubitelje pokera – pokersobe.com

Dok Internet još nije bio toliko razvijen, poker je bila kartaška igra koja se vrlo rado igrala u lokalnim kasinima, na raznim kućnim okupljanjima itd. S razvojem tehnologije i interneta poker se sve više počeo igrati online. Predstavljao je logičan prijelaz i tehnologija je bila ta koja je igračima omogućila još naprednije i živopisnije poker iskustvo. Danas možete igrati poker online putem brojnih stranica i online kasina na web stranicama koje imaju slične ponude kao što su Slot igre i promo kod, u svojim brojnim varijantama, sve iz udobnosti svog doma. Iako danas postoji gotovo tisuće stranica i online kockarnica koje vam nude priliku za igranje pokera, mi smo za vas izdvojili one najpouzdanije i one koje su danas najpopularnije među pravim ljubiteljima pokera.

Pokerstars

Pokerstars je trenutno najveća online poker stranica na svijetu. Vjerojatno ste negdje vidjeli reklamu za ovu stranicu, ako ste pratili neka događanja vezana uz poker. Isto tako, brojni profesionalni igrači pravi su ambasadori ove stranice, a to je i mjesto gdje igraju. Neki od tih igrača su Daniel Negreanu, Liv Boeree, Chris Moneymaker i drugi. To znači da igrajući preko ovih stranica, možete u nekom trenutku igrati protiv tih profesionalnih igrača.

Ova stranica također nudi razne bonuse dobrodošlice za nove igrače, prekrasnu grafiku, ali prije svega veliki izbor svih vrsta pokera. Ako tražite samo jedno mjesto za prijavu, ovo bi moglo biti to.

Partypoker

Ovo je još jedna od popularnijih postaja na kojoj možete igrati poker. Također svim novim igračima nudi razne zanimljive bonuse, a sve u cilju što bolje promocije svoje stranice i svega onoga što mogu ponuditi potencijalnim korisnicima. Putem ove stranice moći ćete igrati cash games protiv drugih igrača, ali i sudjelovati u brojnim turnirima koji se redovito organiziraju. Brojne poker zvijezde pohvalile su ovu stranicu, pa ako su oni zadovoljni, bit ćete i vi.

Puni nagib

Riječ je o stranici koja je prije nekoliko godina bila jedna od najpopularnijih. U 2011 pogodila ih je malo veća kriza i stanica je bila pred gašenjem, a srećom tada ih je kupio Pokerstars koji je radio na potpunom redizajnu stranice koja je ponovno proradila 2012. godine. Od tada je Full Tilt jako narastao i ponovno stekao veliku bazu vjernih korisnika, baš kao u dobra stara vremena. Kao novi korisnik, možete očekivati ​​brojne bonuse koji će vam dati veliki vjetar u leđa na početku vaše poker karijere.

888poker

najpouzdanije stranice i online poker sobe za ljubitelje pokera - pokersobe.com

Ovo je još jedna akvizicija koja se pokazala kao odličan pogodak. Prije se zvao Pacific poker, ali s promjenom imena promijenile su se i brojne druge stvari, srećom nabolje. Danas na ovim stranicama možete pronaći vrlo velik izbor različitih varijanti pokera, koje možete igrati kroz njihov odličan program.

Početnici vole ovu stranicu jer često organizira turnire s besplatnim ulazom (eng. freeroll). Na taj način možete besplatno sudjelovati na određenim turnirima i možda vam se posreći te pobijediti i zaraditi novac.

Danas je internet pun stranica i online kasina u kojima možete igrati poker. Možete se odlučiti za jednu od gore navedenih stranica ili možete sami pronaći drugu. Ima ih jako puno i upravo zbog te konkurencije na gotovo svim stranicama pronaći ćete razne bonuse za prvu uplatu i slično. Iznosi novca koje dobijete na ovaj način mogu biti odličan početak. U svakom slučaju, pronađite mjesto za igru ​​i zajedno s ostalim ljubiteljima pokera uživajte u ovoj prekrasnoj igri.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima