back to top

Najpoznatiji svjetski astrolog: Samo 3 znaka su posebna i mogu osvojiti svijet (VIDEO)

najpoznatiji svjetski astrolog: samo 3 znaka su posebna i mogu osvojiti svijet (video)

Evgenija Juvaševna Davitašvili široj javnosti poznata je kao najpoznatija ruska astrologinja i iscjeliteljica, poznata pod nadimkom Juna. Autorica je brojnih knjiga, piše pjesme i bavi se umjetničkim radom, a bila je i predsjednica javne organizacije “Međunarodna akademija alternativnih znanosti”.

Njezini astrološki savjeti bili su vrlo cijenjeni, a ljudi su joj dolazili sa svih strana svijeta. Iako je preminula 2015. godine, njezine se riječi još pamte, a Juna je istaknula da su sljedeća tri znaka najposebnija te da mogu postići sve što zamisle, čak i osvojiti svijet!

Ovan

Život Ovnova je poput tobogana, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog znaka zodijaka, kako je vjerovala June, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda.

Međutim, kombinacija nekoliko različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, Ovnova spremnost na svaki ishod i žrtvu ogromna je garancija uspjeha.

Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici puni su zanimljivih trikova i spremni su ih pokušati primijeniti.

Lav

Lav je predator, odnosno onaj koji ne samo da je spreman uništiti sve što mu se nađe na putu, već i onaj koji zna vrebati. Ako ste upoznati s makar i jednim Lavom, vjerojatno već znate koliko mogu biti vješti u čekanju i koliko teške mogu biti njihove strateške igre.

June je primijetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerojatna – to mogu biti godine dosljednog i jasnog iščekivanja trenutka kada morate napraviti nagli priljev energije, niz aktivnosti i na kraju dobiti zasluženu nagradu.

U isto vrijeme, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspjeli. Smislit će novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerojatna.

Riba

June je smatrala da je ovaj horoskopski znak definitivno podcijenjen, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo svladavaju sve u novom timu, ne vole rasprave i glatko se kreću prema svom cilju.

Unatoč činjenici da Ribe djeluju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo odvija aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i daleke, Ribe brzo istražuju cijelu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svime.

Uvijek su korak ispred. Znaju se ponašati izrazito pasivno u razdoblju kada se drugi svađaju. Znaju zaraditi na način koji nikome ne bi pao na pamet – to je vještina koju Ribe učinkovito koriste.

Izvor: Stil

“Čelična ruka u svilenoj rukavici”: Astrolozi proglasili najbolji horoskopski znak


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima