back to top

Najsretniji dani u svibnju 2024. za vaš horoskopski znak

najsretniji dani u svibnju 2024. za vaš horoskopski znak

Astrolozi otkrili koji nam dani u svibnju mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte zapamtiti ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

Dani moći su najpovoljniji dani u mjesecu kada se dogodi neki dobar astrološki događaj. Također, ovih dana mogu se dogoditi i drugi važni događaji koji povoljno utječu na našu sreću i raspoloženje.

Pokušajte se riješiti negativnosti u svibnju, jer će ovaj mjesec biti ispunjen snažnom energijom, unatoč činjenici da će biti samo tri dana snage. U danima moći o kojima će biti riječi, važno je ostati svoj i sjetiti se svojih najvažnijih ciljeva u životu, usmjeravajući svoju energiju u pravom smjeru.

1. svibnja – Venera u kvadratu s Plutonom

Venera i Pluton u kvadratu čine vrlo moćan savez koji će preobraziti prvi dan svibnja, učiniti ga ugodnijim i produktivnijim.

1. svibnja možemo se početi odricati loših navika i također tražiti oprost od onih koje smo u prošlosti uvrijedili. U takvim je razdobljima većina konflikata rješiva, stoga se ne bojte pomiriti s najdražima, prijateljima i kolegama.

Bit će puno snage za komunikaciju, a oni koji neće samo prividno raditi na sebi, nego će se stvarno truditi nadvladati svoju prirodu, dobit će uspjeh, sreću i snagu.

5. svibnja – dan ogledala

Stručnjaci savjetuju da ovog dana češće slušate svoj unutarnji glas jer će on postati vaš vodič u svijet uspjeha, sreće i stabilnosti.

Broj pet izoštrit će vam šesto čulo. Također će nam pomoći da shvatimo što nam je važno, a što lažno i sporedno.

Ovo će biti dan duboke introspekcije i novih mogućnosti. Na takav dan nema slučajnih misli, kao što ne može biti ni slučajnih događaja. Sve će biti točno onako kako bi trebalo biti prema planovima Svemira.

17. svibnja – kvadrat Merkura i Plutona

Ovaj aspekt je izuzetno pozitivan za kreativnu komponentu svakog od nas. Pod takvim utjecajem postaje lakše donositi izvanredne odluke.

Ovo će biti dan kada će predstavnici kreativnih zanimanja imati više sreće nego itko drugi. Ovo će također biti dan komunikacije, novih poznanstava i flerta.

Ove dvije planete se jako dobro kombiniraju u ovom aspektu. Vrijeme je za jačanje društvenih veza na svim razinama – obiteljskoj, poslovnoj, duhovnoj.

Neka vam mjesec svibanj bude vrijeme za rješavanje svih problema i izvor inspiracije. Štedite energiju i budite izuzetno pažljivi prema svom zdravlju – psihičkom i fizičkom.

Izvor: Atma

Pavel Globa tvrdi da će Rakovi u svibnju 2024. biti miljenici sudbine, okupat će se novcem i sve će ići po planu.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima