back to top

Nakon Mege, Sferopoulos je govorio o prelasku u Pionir za finale

Košarkaši Crvene zvezde uvjerljivo su započeli playoff seriju protiv Mege i poveli 1:0.

Yannis Sferopoulos bio je zadovoljan pobjedom i izdanjem svojih igrača, a prije osvrta na samu utakmicu želio je izraziti sućut svim obiteljima koje su izgubile svoje najmilije u tragediji u OŠ “Vladilav Ribnikar”.

Prije nego počnem govoriti o utakmici, želim izraziti sućut obiteljima koje su prošle godine izgubile djecu u tragediji. Nisam bio ovdje, ali ono što sam pročitao bilo je jako srceparajuće. Želim im izraziti najdublju sućut.

Grčki izbornik uputio je riječi podrške i igraču Mege Stefanu Miljenoviću koji je napustio utakmicu zbog, čini se, teške ozljede.

Stefanu Miljenoviću želim brz oporavak od ozljede. Nadam se da nije prevelika šteta. Što se tiče utakmice, bili smo jako koncentrirani, igrali smo ozbiljno 40 minuta, koncentrirano u obrani i napadu i zasluženo pobijedili. Vodimo 1:0, idemo dalje, ovo je doigravanje, polufinale, u seriji nije bitno koliko ćemo bodova osvojiti, niti 30 poena razlike, čeka nas još jedna važna utakmicarekao je grčki stručnjak.

Trener Zvezde je upitan hoće li se finale igrati u Pioniru, s obzirom da Zvezda tamo igra puno bolje.

Atmosfera je bila sjajna, želim se zahvaliti svim navijačima koji su došli. Znam da je danas Veliki petak i nije bilo lako doći na utakmicu. Bili su sjajni i pomogli su nam. Momčad je na terenu odgovorila na pravi način. Jako nam je važno igrati ovdje pred navijačima. Tu seriju igramo ovdje, prije svega mislimo na sljedeću utakmicu, za sada je predaleko razmišljati o finalu.

Iako je bilo uvjerljivih 30 koševa razlike, Sferopoulos je imao zamjerki na igru ​​tijekom susreta.

Moramo uvijek igrati najbolje što možemo. Zato sam u nekoliko navrata tražio od igrača da ne griješe, da pronađu najbolje načine za napad, uvijek tražim najbolju igru ​​od momčadi, nije bitno hoćemo li pobijediti ili izgubiti, želim da uvijek igramo na najbolji način, onako kako treniramo. Dolazimo na utakmice da pokažemo kako treniramo, to me zabrinjava i zato sam bio zabrinut u nekoliko navratazavršio je Grk na klupi Zvezde.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima